Kunci Gitar Lek Dahlan - Pasukan Anti Sambat



(Intro) G C D G
        G C D G

            G
wayahe tuku gas
               C
mbesok budal tugas
              D
blonjo kudu cukup
                    G
ben dek bojo ora mrengut..

               G
dandane sing rapi
                C
nggawe minyak wangi
           D
ora kudu mewah
                      G
sing penting katone gagah..

G -F#m-Em                      Bm
ra kendor tengah ndalan bane bocor..
       C                          G
mlebu alas kringet mruntus keno panas..
  G  -F#m-Em                    Bm
tetep sabar pasang ati katon jembar..
          C
ilang masalah
         D              G
nyawang esem sing ning omah..

    C      D         G   C D G
lalala.. lala lala lala..

(Chorus)
G
pasukan anti tumbang..
        C                     G
budal perang modale yo namung sayang..
           D                C
sayang negerine.. sayang garwane
         D                   G
ndongo wae mugo slamet kabehane..

G
pasukan anti sambat..
       C                      G
awan bengi ngabdi gawe masyarakat..
       D            C
ayem desane.. ayem atine
          D                       G
snadyan sesok lawuhe mung nganggo tempe..

(Int.) G C D G
       Em Bm C D G D

            G
wayahe tuku gas
               C
mbesok budal tugas
              D
blonjo kudu cukup
                    G
ben dek bojo ora mrengut..

               G
dandane sing rapi
              C
gawe minyak wangi
           D
ora kudu mewah
                      G
sing penting katone gagah..

      Em                       Bm
ra kendor tengah ndalan bane bocor..
       C                          G
mlebu alas kringet mruntus keno panas..
        Em                    Bm
tetep sabar pasang ati katon jembar..
          C
ilang masalah
         D              G
nyawang esem sing ning omah..

(Intro) C D G
        C D G

(Chorus)
G
pasukan anti tumbang..
        C                     G
budal perang modale yo namung sayang..
           D                C
sayang negerine.. sayang garwane
         D                   G
ndongo wae mugo slamet kabehane..

G
pasukan anti sambat..
       C                      G
awan bengi ngabdi gawe masyarakat..
       D            C
ayem desane.. ayem atine
          D                       G
snadyan sesok lawuhe mung nganggo tempe..

(asekk...)
Lihat Semua Chord Lek Dahlan
Posted on : by
Related Chords: