Kunci Gitar Jogo Benik (Los Dol 2) - Lek Dahlan



(Intro) C G/B Am G F Fm  G  G..

C                  Am
kelingan neng endi-endi goncengan..
Dm                    G
ra nduwe isin.. motor kentekan bensin..
C                   Am
telung taun bareng ndelok karnaval..
 Dm                    G
mbandemi siter.. gatel dirubung uler..

         Dm
tak anti-anti
              C
saben dolan sore wis tak ajak bali
  Dm                       C
sadaro benikmu.. wis tak jogo..

            Dm
mbiyen mung dakon
            C
saiki senengmu dolanan balon
    Dm
aku sing berjuang nanging
    G            C
awakmu.. milih garangan..

(Chorus)
  F                         C
tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan..
        Dm               G
balekne duitku naliko pacaran..
       F                  C
gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam..
     Dm                    G
mbok kiro golek duit wi gampang..

 F                      C
aturke ngapuroku marang wong tuomu..
          Dm                       G
malam minggu mboten meleh tindak mriku..
         F                   C
nggowo jajan.. bubur ngobrolake tandur..
  Dm                      G
mugo akur ndang dirabi syukur..
       C
ra isi nganggur..

Am        Em            F
Gusti.. kulo.. nyuwun kuat ati..
     G         C    Am Em F C Dm  G..
nglampahi loro ning ati..

C             Am
demi kowe aku wis cuti ngarit..
Dm
dolan moh ngepit..
      G
clono tak gawe sempit.. (ho'a ho'e)

         Dm
tak anti-anti
              C
saben dolan sore wis tak ajak bali
  Dm                       C
sadaro benikmu.. wis tak jogo..

            Dm
mbiyen mung dakon
            C
saiki senengmu dolanan balon
    Dm
aku sing berjuang nanging
    G            C
awakmu.. milih garangan..

(Chorus)
  F                         C
tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan..
        Dm               G
balekne duitku naliko pacaran..
       F                  C
gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam..
     Dm                    G
mbok kiro golek duit wi gampang..

 F                      C
aturke ngapuroku marang wong tuomu..
          Dm                       G
malam minggu mboten meleh tindak mriku..
         F                   C
nggowo jajan.. bubur ngobrolake tandur..
  Dm                      G
mugo akur ndang dirabi syukur..
       C
ra isi nganggur..
Am  Dm                      G
  mugo akur ndang dirabi syukur..
             C
ra mblending nganggur..



Jogo Benik (Los Dol 2) - Lek Dahlan

(Intro) G D/F# Em D C  Cm  D  D..

G                  Em
kelingan neng endi-endi gonjengan..
Am                  D
ra nduwe isin motor kentekan bensin..
G                  Em
telung taun bareng delok karnaval..
Am                    D
bandemi siter.. gatel dirubung uler..

        Am
tak ati-ati
              G
saben dolan sore wis tak ajak bali
  Am                       G
sadaro benikmu.. wis tak jogo..

           Am
biyen mung dakon
            G
saiki senengmu dolanan balon
    Am
aku sing berjuang nanging
    D            G
awakmu.. milih garangan..

(Chorus)
  C                         G
tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan..
        Am               D
balekne duitku naliko pacaran..
       C                  G
gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam..
     Am                    D
mbok kiro golek duit wi gampang..

 C                      G
aturke ngapuroku marang wong tuomu..
          Am                      D
malam minggu boten meleh tindak mriku..
         C                   G
nggowo jajan.. bubur ngobrolake tandur..
  Am                      D
mugo akur ndang dirabi syukur..
       G
ra isi nganggur..

Em        Bm            C
Gusti.. kulo.. nyuwun kuat ati..
     D         G    Em Bm C G Am  D..
nglampahi loro ning ati..

G             Em
demi kowe aku wis cuti ngarit..
Am
dolan moh ngepit..
      D
clono tak gawe sempit.. (ho'a ho'e)

        Am
tak ati-ati
              G
saben dolan sore wis tak ajak bali
  Am                       G
sadaro benikmu.. wis tak jogo..

           Am
biyen mung dakon
            G
saiki senengmu dolanan balon
    Am                     D
aku sing berjuang nanging awakmu..
        G
milih garangan..

(Chorus)
  C                         G
tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan..
        Am               D
balekne duitku naliko pacaran..
       C                  G
gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam..
     Am                    D
mbok kiro golek duit wi gampang..

 C                      G
aturke ngapuroku marang wong tuomu..
          Am                      D
malam minggu boten meleh tindak mriku
         C                 G
nggowo jajan bubur ngobrolake tandur..
  Am                      D
mugo akur ndang dirabi syukur..
       G
ra isi nganggur..
Em  Am                      D
  mugo akur ndang dirabi syukur..
             G
ra mblending nganggur..
Lihat Semua :

Lek Dahlan

Chord Kunci Gitar lainnya: