Kunci Gitar Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe



Capo di fret 5

(Intro) C..

 F                      Em
ono cerito sing dadi perkoro..
 Dm                   C
ono roso sing raiso nerimo..
  F                    Em          Am
masalah sepele sing raiso dirampungke
         Dm       Em
arep tak pendem dewe
        F           G
senajan kempreng atine..

F         Em  Am
 pengenku ketemu..
Dm         G          C
 pengen ngomong alesanku..
F            Em      Am
 nanging wes dadi egomu..
     Dm      Em     F         G
sing ratau gugu.. karo omonganku..

(Chorus)
 F         Em   Am
mlaku dewe yo wani..
    Dm    G         C
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 F      Em        Am
snajan ora biso lali..
      Dm           Em
yowes bakal tak tompo..
    F       G  F Em Dm C
yen akhire.. sepi..

(Int.) F Em Am Dm G C

 F                         Em
iseh koyo ngene sing tak rasakke..
     Dm                    C
roso seneng lagi iso tak bayangke..
  F                 Em         Am
kowe biasane slalu ono dinggo aku
        Dm     Em          F        G
saiki malih mbisu, Gusti tulungono aku..

F         Em  Am
 pengenku ketemu..
Dm         G          C
 pengen ngomong alesanku..
F            Em      Am
 nanging wes dadi egomu..
     Dm      Em     F         G
sing ratau gugu.. karo omonganku..

(Chorus)
 F         Em   Am
mlaku dewe yo wani..
    Dm    G         C
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 F      Em        Am
snajan ora biso lali..
      Dm           Em
yowes bakal tak tompo..
    F       G
yen akhire..

 F         Em   Am
mlaku dewe yo wani..
    Dm    G         C
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 F      Em        Am
snajan ora biso lali..
      Dm           Em
yowes bakal tak tompo..
    F       G  F
yen akhire.. sepi..
  Em     Dm
sepi.. sepi..
    F      Fm   C
yen akhire... sepi..



Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe

(Intro) F..

 Bb                     Am
ono cerito sing dadi perkoro..
 Gm                   F
ono roso sing raiso nerimo..
  Bb                   Am          Dm
masalah sepele sing raiso dirampungke
         Gm       Am
arep tak pendem dewe
        Bb          C
senajan kempreng atine..

Bb        Am  Dm
 pengenku ketemu..
Gm         C          F
 pengen ngomong alesanku..
Bb           Am      Dm
 nanging wes dadi egomu..
     Gm      Am     Bb        C
sing ratau gugu.. karo omonganku..

(Chorus)
 Bb        Am   Dm
mlaku dewe yo wani..
    Gm    C         F
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 Bb     Am        Dm
snajan ora biso lali..
      Gm           Am
yowes bakal tak tompo..
    Bb      C  Bb Am Gm F
yen akhire.. sepi..

(Int.) Bb Am Dm Gm C F

 Bb                        Am
iseh koyo ngene sing tak rasakke..
     Gm                    F
roso seneng lagi iso tak bayangke..
  Bb                Am         Dm
kowe biasane slalu ono dinggo aku
        Gm     Am          Bb       C
saiki malih mbisu, Gusti tulungono aku..

Bb        Am  Dm
 pengenku ketemu..
Gm         C          F
 pengen ngomong alesanku..
Bb           Am      Dm
 nanging wes dadi egomu..
     Gm      Am     Bb        C
sing ratau gugu.. karo omonganku..

(Chorus)
 Bb        Am   Dm
mlaku dewe yo wani..
    Gm    C         F
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 Bb     Am        Dm
snajan ora biso lali..
      Gm           Am
yowes bakal tak tompo..
    Bb      C
yen akhire..

 Bb        Am   Dm
mlaku dewe yo wani..
    Gm    C         F
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 Bb     Am        Dm
snajan ora biso lali..
      Gm           Am
yowes bakal tak tompo..
    Bb      C  Bb
yen akhire.. sepi..
  Am     Gm
sepi.. sepi..
    Bb     Bbm  F
yen akhire... sepi..
Lihat Semua Chord Klenik Genk
Posted on : by
Related Chords: