Klenik Genk - Satub Chord Mudah

(Intro) C D Bm Em
        Am D G -D

G
tak sawang sawang..
    C
esemmu ayu tenan
          Am
pikiranku melayang-layang
       D
pingin ngajak kenalan..

    G
langsung tak ceraki..
         C
ora lali tak tekoni..
     Am              D
sopo jenengmu.. piro nomer WAmu..

 C
ibarat bumi langit
       Bm
kahananmu karo aku..
   Am
ra cukup sayarku
        D
nggo ngolehke atimu..

   C
ra kentekan akal aku
  Bm
golek dalan pintas..
  Am
dukun sing berkelas
    D
aku langsung tancap gas..

(Chorus)
         C        D
piye-piyene aku purun
          Bm         Em
ngopeni kowe tanpo dukun
             Am        D
nanging angenmu kuwi duwur
           G
aku wis mesti mundur..

           C            D
tak labuhi ndungo lan topo..
            Bm          Em
ngrapali kembang karo dupo..
         Am     D
supoyo kowe mikire..
           C      D     G
aku sing paling satub dewe..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G
       C D Bm E
       Am D C -D G

 C
ibarat bumi langit
       Bm
kahananmu karo aku..
   Am
ra cukup sayarku
        D
nggo ngolehke atimu..

   C
ra kentekan akal aku
  Bm
golek dalan pintas..
  Am
dukun sing berkelas
    D
aku langsung tancap gas..

(Chorus)
         C        D
piye-piyene aku purun
          Bm         Em
ngopeni kowe tanpo dukun
             Am        D
nanging angenmu kuwi duwur
           G
aku wis mesti mundur..

           C            D
tak labuhi ndungo lan topo..
            Bm          Em
ngrapali kembang karo dupo..
         Am     D
supoyo kowe mikire..
           C      D     G
aku sing paling satub dewe..

         C        D
piye-piyene aku purun
          Bm         Em
ngopeni kowe tanpo dukun
             Am        D
nanging angenmu kuwi duwur
           G
aku wis mesti mundur..

           C            D
tak labuhi ndungo lan topo..
            Bm          Em
ngrapali kembang karo dupo..
         Am     D
supoyo kowe mikire..
           C      D     G
aku sing paling satub dewe..

Chord Satub