Kunci Gitar Klenik Genk - Roso Iki



Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am
        F G C

C                    F
rikala tengah wengi aku
            Dm
linggoh dewekan
            G
Nyawang padange rembulan
 C                       F
Ora nyongko, ora ngiro tenan
       Dm               G
Kowe teko, sak kedepe moto..

      F                    C
Opo koyo ngene rasane kasmaran
       F                    G
Awan wengi pikiranne ra karuan

(Chorus)
     F                G
Cah ayu, opo kowe ngerti
       Em
Gedene tresnaku
               Am
dinggo kowe ra ono liyane
         F
Tak titipke roso iki
       G
lewat angin wengi..

     F                G
Cah ayu, opo kowe ngerti
        Em
Tresno iki uwes suwe kependem
Am
ning jero ati
       F
Dedongaku sak bendino
      G                   C
Mugo awak dewe iso dadi siji..

C                         F
Naliko durung nandang tresno
            Dm          G
Dianggep konco.. atiku ora kroso loro
C                    F
Sak iki rasane wes bedo..
             Dm                G
Tulong ngertio.. aku nyimpen roso..

(Interlude) Am  Em  Dm G C
            Am  Em  Dm G C

      F                    C
Opo koyo ngene rasane kasmaran
       F                    G
Awan wengi pikiranne ra karuan..

(Chorus)
     F                G
Cah ayu, opo kowe ngerti
       Em
Gedene tresnaku
               Am
dinggo kowe ra ono liyane
         F
Tak titipke roso iki
       G
lewat angin wengi..

     F                G
Cah ayu, opo kowe ngerti
        Em
Tresno iki uwes suwe kependem
Am
ning jero ati
       F
Dedongaku sak bendino
      G
Mugo awak dewe iso

     F                G
Cah ayu, opo kowe ngerti
        Em
Tresno iki uwes suwe kependem
Am
ning jero ati
       F
Dedongaku sak bendino
      G                     C
Mugo awak dewe iso.. dadi siji..



Klenik Genk - Roso Iki

(Intro) G A F#m Bm
        G A D

D                    G
rikala tengah wengi aku
            Em
linggoh dewekan
            A
Nyawang padange rembulan
 D                       G
Ora nyongko, ora ngiro tenan
       Em               A
Kowe teko, sak kedepe moto..

      G                    D
Opo koyo ngene rasane kasmaran
       G                    A
Awan wengi pikiranne ra karuan

(Chorus)
     G                A
Cah ayu, opo kowe ngerti
       F#m
Gedene tresnaku
               Bm
dinggo kowe ra ono liyane
         G
Tak titipke roso iki
       A
lewat angin wengi..

     G                A
Cah ayu, opo kowe ngerti
        F#m
Tresno iki uwes suwe kependem
Bm
ning jero ati
       G
Dedongaku sak bendino
      A                   D
Mugo awak dewe iso dadi siji..

D                         G
Naliko durung nandang tresno
            Em          A
Dianggep konco.. atiku ora kroso loro
D                    G
Sak iki rasane wes bedo..
             Em                A
Tulong ngertio.. aku nyimpen roso..

(Interlude) Bm  F#m  Em A D
            Bm  F#m  Em A D

      G                    D
Opo koyo ngene rasane kasmaran
       G                    A
Awan wengi pikiranne ra karuan..

(Chorus)
     G                A
Cah ayu, opo kowe ngerti
       F#m
Gedene tresnaku
               Bm
dinggo kowe ra ono liyane
         G
Tak titipke roso iki
       A
lewat angin wengi..

     G                A
Cah ayu, opo kowe ngerti
        F#m
Tresno iki uwes suwe kependem
Bm
ning jero ati
       G
Dedongaku sak bendino
      A
Mugo awak dewe iso

     G                A
Cah ayu, opo kowe ngerti
        F#m
Tresno iki uwes suwe kependem
Bm
ning jero ati
       G
Dedongaku sak bendino
      A                     D
Mugo awak dewe iso.. dadi siji..
Lihat Semua Chord Klenik Genk
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: