Kunci Gitar Klenik Genk - Dudu Nggo Aku



(Intro) C G/B Am Em F C G

C       G/B    -E  Am
nyawang ning njero ati..
-Gm C     F             Em
    ono kowe sing tak sayang
         Dm        G
berharap ra bakal ilang

C    G/B        Am
roso ning njero ati
-Gm Em      F        Dm
    wedi ku dadi kenangan
       G
mergo aku wis berjuang..

(Chorus)
F            G
aku sing selalu ngerti..
       Em                     Am
karep atimu snajan ono sing duweni
       Dm
tapi salahku mung siji
       G
aku terlalu gemati..

F        G
pangapurane aku..
         Em                  Am
ngarep kowe iseh tetep ning uripku
         Dm
pengenku nyanding sliramu
       G                  C  G
tapi bahagiamu dudu nggo aku..

C   G/B         Am   A
apa yang engkau cari..
          Dm        A
yang tak ada di diriku
           G
hingga kau melupakanku..

C    G/B        Am   A
tak usah kau mencari..
         Dm
aku yang memilih pergi
          G
jangan pernah kau sesali..

(Int.) F G Em A Dm  G

Dm                Em
dan kembalilah bersamanya
          F           D
kan ku pendam semua luka
        G
kan ku usap air mata..

(Chorus)
F            G
aku sing selalu ngerti..
       Em                     Am
karep atimu snajan ono sing duweni
       Dm
tapi salahku mung siji
       G
aku terlalu gemati..

F        G
pangapurane aku..
         Em                  Am
ngarep kowe iseh tetep ning uripku
         Dm
pengenku nyanding sliramu
       G                  F  G#
tapi bahagiamu dudu nggo aku..
           C
dudu nggo aku..
Lihat Semua Chord Klenik Genk
Posted on : by
Related Chords: