Kunci Gitar Klenik Genk X Ndarboy Genk - Manut Dalane


AutoScroll  

(Intro) C Em Am  F  G

C       Em        Am
Rumangsane.. aku ora nduwe ati
    F                     G
Sak penakmu dewe leh mu nglarani
C       Em        Am
Rumangsane.. aku ora nduwe roso
  F            G           C
Kowe tego rabi karo wong liyo..

F         G        Em         Am
Wis tak cobo.. aku ngilangi roso
        Dm         G
Tresno iki.. nglaleke janji
                   C
Sing wis tok blenjani..

(Chorus)
   F          G        Em
Gusti.. ajeng pripun maleh..
    Am         Dm
Yen iki sampun takdire
     G         C
kulo manut dalane..
   F         G            Em Am
Gusti.. kulo namung manungso..
         Dm        G         C
Sing sagete namung katah dedongo..

(Interlude) Am Em F G C G

C         Em        Am      G
Sudah berulang kali ku bertahan..
F           C              Dm   G
Berjuang dinggo tekan ning bebrayan
     C      Em         Am        G
Tapi kenyataan.. ora tekan pelaminan
  F         C         Dm G
Kowe ora nrimo karo keadaan..

F         G        Em      Am
Tekan sepiro.. aku arep nyobo
         Dm        G
Ra nelongso.. ngilangi loro
            C
Ning jero dodo..

(Chorus)
   F          G        Em
Gusti.. ajeng pripun maleh..
    Am         Dm
Yen iki sampun takdire
     G         C
kulo manut dalane..
   F         G            Em Am
Gusti.. kulo namung manungso..
         Dm        G         C
Sing sagete namung katah dedongo..

   F          G        Em
Gusti.. ajeng pripun maleh..
    Am         Dm
Yen iki sampun takdire
     G         C
kulo manut dalane..
   F         G            Em Am
Gusti.. kulo namung manungso..
         Dm        G         C
Sing sagete namung katah dedongo..
         F         G         C   Am
Sing sagete namung katah dedongo..
         Dm  G                   C
Sing sagete.. namung katah dedongo..
Lihat semua chord Klenik Genk Ndarboy Genk
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: