Kunci Gitar Klenik Genk - Aku Lilo



Capo di fret 4

(Intro) C C
        C Am Dm G

C         G
ati iki.. uwes lilo..
Am               F
iso nerimo kahanane
C              G
loro iki.. wes ra tak rasake..
Am                      F
everything is gonna be okay

    G
senajan aku isih tresno
  Am
nanging ora iso mekso
Bb                    G
kabeh tak tompo kanti ikhlas legowo..

(Chorus)
     C             Am
aku uwes lilo ati iki iso nerimo
        Dm            G
ora sah nggoleki aku ora bakal bali
         C
nggoleko wong liyo..
           Am
sing iso ngluwihi tresno..
         Dm
aku wong ra nduwe..
        G                   C
sing anane.. mung di sepelekke..

(Interlude) C Am F G
            C Am F G C

C             G
roso iki.. ra iso ngapusi..
    Am                 F
sak lawase ora bakal lali
C            G
kabeh cara.. wes tak coba..
Am                    F
anane mung soyo nelongso..

    G
senajan aku isih tresno
  Am
nanging ora iso mekso
Bb                    G
kabeh tak tompo kanti ikhlas legowo..

(Chorus)
     C             Am
aku uwes lilo ati iki iso nerimo
        Dm            G
ora sah nggoleki aku ora bakal bali
         C
nggoleko wong liyo..
           Am
sing iso ngluwihi tresno..
         Dm
aku wong ra nduwe..
        G                   C G A
sing anane.. mung di sepelekke..

(Chorus) (Overtone)
     D             Bm
aku uwes lilo ati iki iso nerimo..
        Em            A
ora sah nggoleki aku ora bakal bali
         D
nggoleko wong liyo..
           Bm
sing iso ngluwihi tresno..
         Em
aku wong ra nduwe..
        A                   D  
sing anane.. mung di sepelekke..
Bm               G
  mung di sepelekke..
A           D
  aku wes lilo..



Klenik Genk - Aku Lilo

(Intro) E E
        E C#m F#m B

E         B
ati iki.. uwes lilo..
C#m              A
iso nerimo kahanane
E              B
loro iki.. wes ra tak rasake..
C#m                     A
everything is gonna be okay

    B
senajan aku isih tresno
  C#m
nanging ora iso mekso
D                     B
kabeh tak tompo kanti ikhlas legowo..

(Chorus)
     E             C#m
aku uwes lilo ati iki iso nerimo
        F#m           B
ora sah nggoleki aku ora bakal bali
         E
nggoleko wong liyo..
           C#m
sing iso ngluwihi tresno..
         F#m
aku wong ra nduwe..
        B                   E
sing anane.. mung di sepelekke..

(Interlude) E C#m A B
            E C#m A B E

E             B
roso iki.. ra iso ngapusi..
    C#m                A
sak lawase ora bakal lali
E            B
kabeh cara.. wes tak coba..
C#m                   A
anane mung soyo nelongso..

    B
senajan aku isih tresno
  C#m
nanging ora iso mekso
D                     B
kabeh tak tompo kanti ikhlas legowo..

(Chorus)
     E             C#m
aku uwes lilo ati iki iso nerimo
        F#m           B
ora sah nggoleki aku ora bakal bali
         E
nggoleko wong liyo..
           C#m
sing iso ngluwihi tresno..
         F#m
aku wong ra nduwe..
        B                   E B C#
sing anane.. mung di sepelekke..

(Chorus) (Overtone)
     F#            D#m
aku uwes lilo ati iki iso nerimo..
        G#m           C#
ora sah nggoleki aku ora bakal bali
         F#
nggoleko wong liyo..
           D#m
sing iso ngluwihi tresno..
         G#m
aku wong ra nduwe..
        C#                  F# 
sing anane.. mung di sepelekke..
D#m              B
  mung di sepelekke..
C#          F#
  aku wes lilo..
Lihat Semua Chord Klenik Genk
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: