Bandrastres - Kepupus Restu Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) C 
        F G Em Am
        Dm G C..

           F
dik matursuwun..
G                  Em
 sampun ngancani susah senengku..
Am                   Dm
 nanging bapak.. lan ibumu..
       G                        C
ra maringi restu awak dewe bersatu..

            F
mas wis sabaro..
G                   Em
 aku percoyo marang sliramu..
Am                     Dm
 aku ra njaluk kowe mandek tekan kene..
     G                        C
percoyo.. Gusti mboten nate sare..

(Chorus)
F         G   Em       Am
wis tak cobo.. merjuangke..
Dm            G
 nanging wong tuomu..
   C
ra maringi restu..

F          G
 wis tak sabar-sabarke
Em             Am
 masio nggerus atine..
Dm           G          C
 mungkin iki pancen akhire..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C..

            F
mas wis sabaro..
G                   Em
 aku percoyo marang sliramu..
Am                     Dm
 aku ra njaluk kowe mandek tekan kene..
     G                        C
percoyo.. Gusti mboten nate sare..

(Chorus)
F         G   Em       Am
wis tak cobo.. merjuangke..
Dm            G
 nanging wong tuomu..
   C
ra maringi restu..

F          G
 wis tak sabar-sabarke
Em             Am
 masio nggerus atine..
Dm           G          C
 mungkin iki pancen akhire..

F         G   Em       Am
wis tak cobo.. merjuangke..
Dm            G
 nanging wong tuomu..
   C
ra maringi restu..

F          G
 wis tak sabar-sabarke
Em             Am
 masio nggerus atine..
Dm           G          C
 mungkin iki pancen akhire..

          F  G
mas sepurane..
                 Em        Am
dudu maksud arep ninggalke..
                    Dm
mergo tresno mboten pareng restune
       G                    C
tak ikhlaske.. yen pancen dalane..

(Chorus)
F         G   Em       Am
wis tak cobo.. merjuangke..
Dm            G
 nanging wong tuomu..
   C
ra maringi restu..

F          G
 wis tak sabar-sabarke
Em             Am
 masio nggerus atine..
Dm           G          C
 mungkin iki pancen akhire..

  F             G           C
mugo wae.. sing apik nggo dewe..
  F          G         F    Fm
matursuwun.. sak kabehane.. huu..
G         C
sak kabehane..



Bandrastres - Kepupus Restu

(Intro) D 
        G A F#m Bm
        Em A D..

           G
dik matursuwun..
A                  F#m
 sampun ngancani susah senengku..
Bm                   Em
 nanging bapak.. lan ibumu..
       A                        D
ra maringi restu awak dewe bersatu..

            G
mas wis sabaro..
A                   F#m
 aku percoyo marang sliramu..
Bm                     Em
 aku ra njaluk kowe mandek tekan kene..
     A                        D
percoyo.. Gusti mboten nate sare..

(Chorus)
G         A   F#m      Bm
wis tak cobo.. merjuangke..
Em            A
 nanging wong tuomu..
   D
ra maringi restu..

G          A
 wis tak sabar-sabarke
F#m            Bm
 masio nggerus atine..
Em           A          D
 mungkin iki pancen akhire..

(Int.) G A F#m Bm
       Em A D..
       G A F#m Bm
       Em A D..

            G
mas wis sabaro..
A                   F#m
 aku percoyo marang sliramu..
Bm                     Em
 aku ra njaluk kowe mandek tekan kene..
     A                        D
percoyo.. Gusti mboten nate sare..

(Chorus)
G         A   F#m      Bm
wis tak cobo.. merjuangke..
Em            A
 nanging wong tuomu..
   D
ra maringi restu..

G          A
 wis tak sabar-sabarke
F#m            Bm
 masio nggerus atine..
Em           A          D
 mungkin iki pancen akhire..

G         A   F#m      Bm
wis tak cobo.. merjuangke..
Em            A
 nanging wong tuomu..
   D
ra maringi restu..

G          A
 wis tak sabar-sabarke
F#m            Bm
 masio nggerus atine..
Em           A          D
 mungkin iki pancen akhire..

          G  A
mas sepurane..
                 F#m       Bm
dudu maksud arep ninggalke..
                    Em
mergo tresno mboten pareng restune
       A                    D
tak ikhlaske.. yen pancen dalane..

(Chorus)
G         A   F#m      Bm
wis tak cobo.. merjuangke..
Em            A
 nanging wong tuomu..
   D
ra maringi restu..

G          A
 wis tak sabar-sabarke
F#m            Bm
 masio nggerus atine..
Em           A          D
 mungkin iki pancen akhire..

  G             A           D
mugo wae.. sing apik nggo dewe..
  G          A         G    Gm
matursuwun.. sak kabehane.. huu..
A         D
sak kabehane..

Chord Kepupus Restu