Kunci Gitar Soepardi - Proliman Joyo Ninggal Cerito



(Intro) C E Am D
        F Fm C G

C         G             F
gemerlape lintang wengi iki
         C
sing tak sawang
   F          G           C
ngilengke aku marang sliramu..
  Dm          Am
bebarengan nyawiji..
    F      G   C
ono ning kuto iki..
      Dm          G            C  G
njogo roso ngukir tresno neng ati..

C         G
ora bakal lali
      F          C
dungo iki kanggo sliramu
  F        G         C
mugo iso dadi pengarepanku..
 Dm        Am        F        G   C
ananing saiki.. bedo sing tak lakoni..
     Dm
kowe lungo ninggal loro
      E
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) F G Em Am Dm  E

(Chorus)
Am                 Em
proliman joyo ninggalke cerito loro
Dm       G          C          E
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
F               C       Am
aku neng kene.. nguatke ati..
Dm        G
 ngempet eluh tangis
        C
sing raiso tak apusi..

  F                        C        Am
cukup ku berkorban.. cukup aku bertahan..
  Dm       G               C
gede egomu sing ngambyarke kabeh impian..

(Int.) C G F C
       F G C..
       Dm Am F G C
       Dm G C..

C         G
ora bakal lali
      F          C
dungo iki kanggo sliramu
  F        G         C
mugo iso dadi pengarepanku..
 Dm        Am        F        G   C
ananing saiki.. bedo sing tak lakoni..
     Dm
kowe lungo ninggal loro
      E
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) F G Em Am Dm  E

(Chorus)
Am                 Em
proliman joyo ninggalke cerito loro
Dm       G          C          E
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
F               C       Am
aku neng kene.. nguatke ati..
Dm        G
 ngempet eluh tangis
        C
sing raiso tak apusi..

Am                   Em
proliman joyo ninggalke cerito loro
Dm       G          C          E
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
F               C        Am
aku neng kene.. nguatke ati..
Dm        G
 ngempet eluh tangis
        C
sing raiso tak apusi..

  F                        C        Am
cukup ku berkorban.. cukup aku bertahan..
  Dm       G               C
gede egomu sing ngambyarke kabeh impian..



Soepardi - Proliman Joyo Ninggal Cerito

(Intro) D F# Bm E
        G Gm D A

D         A             G
gemerlape lintang wengi iki
         D
sing tak sawang
   G          A           D
ngilengke aku marang sliramu..
  Em          Bm
bebarengan nyawiji..
    G      A   D
ono ning kuto iki..
      Em          A            D  A
njogo roso ngukir tresno neng ati..

D         A
ora bakal lali
      G          D
dungo iki kanggo sliramu
  G        A         D
mugo iso dadi pengarepanku..
 Em        Bm        G        A   D
ananing saiki.. bedo sing tak lakoni..
     Em
kowe lungo ninggal loro
      F#
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) G A F#m Bm Em  F#

(Chorus)
Bm                 F#m
proliman joyo ninggalke cerito loro
Em       A          D          F#
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
G               D       Bm
aku neng kene.. nguatke ati..
Em        A
 ngempet eluh tangis
        D
sing raiso tak apusi..

  G                        D        Bm
cukup ku berkorban.. cukup aku bertahan..
  Em       A               D
gede egomu sing ngambyarke kabeh impian..

(Int.) D A G D
       G A D..
       Em Bm G A D
       Em A D..

D         A
ora bakal lali
      G          D
dungo iki kanggo sliramu
  G        A         D
mugo iso dadi pengarepanku..
 Em        Bm        G        A   D
ananing saiki.. bedo sing tak lakoni..
     Em
kowe lungo ninggal loro
      F#
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) G A F#m Bm Em  F#

(Chorus)
Bm                 F#m
proliman joyo ninggalke cerito loro
Em       A          D          F#
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
G               D       Bm
aku neng kene.. nguatke ati..
Em        A
 ngempet eluh tangis
        D
sing raiso tak apusi..

Bm                   F#m
proliman joyo ninggalke cerito loro
Em       A          D          F#
 sampek ati sliramu ninggalne aku..
G               D        Bm
aku neng kene.. nguatke ati..
Em        A
 ngempet eluh tangis
        D
sing raiso tak apusi..

  G                        D        Bm
cukup ku berkorban.. cukup aku bertahan..
  Em       A               D
gede egomu sing ngambyarke kabeh impian..
Lihat Semua Chord Soepardi
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.