Kunci Gitar Hendra Kumbara - Wayahe Chord



C     Am  G    F    G     C
 hu.. yayaya yaya.. cucurucu
C    Am  G    F    G     C
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

    C   Am   Em      Dm        G  C
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
C     G/B Am            D
mergo pacaran gandengan tangan
  Fm     G    C
kuwi wis ra jaman
    C   Am   Em     Dm     G     C
wayahe.. wayahe.. siji tak mantepke
C   G/B    Am             D
hubungan intim sing bukan muhrim
    Fm   G          C
wis terlalu mainstream

C    Dm Em   F
sing penting aku berjuang
         Fm
kanggo kowe sing tak sayang
         Em        Am
tresnoku tenan ora gampangan
  Dm
dolan tak lereni
         G
kerjo mempeng tak lakoni
           C
nggo sangu rabi

C  Dm  Em C  F      G          Em
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
  A           Dm        G        C
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
C  Dm  Em C F       E           Am
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
F           Em    Dm
mbesuk nggonmu sholat wengi
G             C
aku sing ngimami..

C    Am  G    F    G     C
hu.. yayaya yaya.. cucurucu
C    Am  G    F    G     C
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

(Int.) C Am Em  Dm G C
       C Am D  Fm G C

    C   Am   Em      Dm        G  C
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
C     G/B Am            D
mergo pacaran gandengan tangan
  Fm     G    C
kuwi wis ra jaman

C    Dm Em   F
sing penting aku berjuang
         Fm
kanggo kowe sing tak sayang
         Em        Am
tresnoku tenan ora gampangan
  Dm
dolan tak lereni
         G
kerjo mempeng tak lakoni
           C
nggo sangu rabi

C  Dm  Em C  F      G          Em
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
  A           Dm        G        C
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
C  Dm  Em C F       E           Am
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
F           Em    Dm
mbesuk nggonmu sholat wengi
G             C
aku sing ngimami.. (Amin)

C    Am  G   (F)
hu.. yayaya yaya..
F         G    C
 aku sing ngimami.. (Amin Ya Allah)
C    Am  G   (F)
hu.. yayaya yaya.. 
F         G    C
 aku sing ngimami..


🎸 chord diatas sedikit didasarkan

Hendra Kumbara - Wayahe

G     Em  D    C    D     G
 hu.. yayaya yaya.. cucurucu
G    Em  D    C    D     G
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

    G   Em   Bm      Am        D  G
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
G         Em            A
mergo pacaran gandengan tangan
  Cm     D    G
kuwi wis ra jaman
    G   Em   Bm     Am     D     G
wayahe.. wayahe.. siji tak mantepke
G          Em             A
hubungan intim sing bukan muhrim
    Cm   D          G
wis terlalu mainstream

G    Am Bm   C
sing penting aku berjuang
         Cm
kanggo kowe sing tak sayang
         Bm        Em
tresnoku tenan ora gampangan
  Am
dolan tak lereni
         D
kerjo mempeng tak lakoni
           G
nggo sangu rabi

G  Am  Bm G  C      D          Bm
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
  E           Am        D        G
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
G  Am  Bm G C       B           Em
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
C           Bm    A#m   Am
mbesuk nggonmu sholat wengi
D             G
aku sing ngimami..

G    Em  D    C    D     G
hu.. yayaya yaya.. cucurucu
G    Em  D    C    D     G
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

(Int.) G Em Bm  Am D G
       G Em A  Cm D G

    G   Em   Bm      Am        D  G
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
G         Em            A
mergo pacaran gandengan tangan
  Cm     D    G
kuwi wis ra jaman

G    Am Bm   C
sing penting aku berjuang
         Cm
kanggo kowe sing tak sayang
         Bm        Em
tresnoku tenan ora gampangan
  Am
dolan tak lereni
         D
kerjo mempeng tak lakoni
           G
nggo sangu rabi

G  Am  Bm G  C      D          Bm
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
  E           Am        D        G
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
G  Am  Bm G C       B           Em
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
C           Bm    A#m   Am
mbesuk nggonmu sholat wengi
D             G
aku sing ngimami.. (Amin)

G    Em  D   (C)
hu.. yayaya yaya..
C         D    G
 aku sing ngimami.. (Amin Ya Allah)
G    Em  D   (C)
hu.. yayaya yaya.. 
C         D    G
 aku sing ngimami..

Chord Hendra Kumbara - Wayahe

Lihat Semua :