Kunci Gitar Mala Agatha - Madangi Wengi



(Intro) C Em F G..
        C Em F G C..

C                 Em
 kembang tresno.. sing ngremboko..
F                  G
 kependem kangen.. dadi loro bronto..
C                  Em
 sedih lan perih batinku kesikso
F                  G              C
 sing kudu nahan.. ombake asmoro..

C           Em
 sumilire.. angin wengi..
F                   G
 lamat lamat nggowo kabar ono ngimpi..
C                 Em
 kanggo tombone kangen sak jroning ati
F                G                 C
 bakal nyawiji.. tresno lan roso.. iki..

(Chorus)
  G
bulan sing madangi wengi..
          C
setyo ngancani aku sing sepi
          F              G
aku ngenteni tanpo ono wates..
       C      G        C
tresno suci.. kang sejati..

  G
bulan sing madangi wengi..
          C
setyo ngancani aku sing sepi
          F              G
aku ngenteni tanpo ono wates..
       C
tresno suci..
          F            C
aku ngenteni.. aku ngenteni..

(Int.) Am  Em  F G C
       Am  Em  F G C

           Em
sumilire.. angin wengi..
F                   G
 lamat lamat nggowo kabar ono ngimpi..
C                 Em
 kanggo tombone kangen sak jroning ati
F                G                 C
 bakal nyawiji.. tresno lan roso.. iki..

(Chorus)
  G
bulan sing madangi wengi..
          C
setyo ngancani aku sing sepi
          F              G
aku ngenteni tanpo ono wates..
       C      G        C
tresno suci.. kang sejati..

  G
bulan sing madangi wengi..
          C
setyo ngancani aku sing sepi
          F              G
aku ngenteni tanpo ono wates..
       C
tresno suci..
          F            C
aku ngenteni.. aku ngenteni..



Mala Agatha - Madangi Wengi

(Intro) G Bm C D..
        G Bm C D G..

G                 Bm
 kembang tresno.. sing ngremboko..
C                  D
 kependem kangen.. dadi loro bronto..
G                  Bm
 sedih lan perih batinku kesikso
C                  D              G
 sing kudu nahan.. ombake asmoro..

G           Bm
 sumilire.. angin wengi..
C                   D
 lamat lamat nggowo kabar ono ngimpi..
G                 Bm
 kanggo tombone kangen sak jroning ati
C                D                 G
 bakal nyawiji.. tresno lan roso.. iki..

(Chorus)
  D
bulan sing madangi wengi..
          G
setyo ngancani aku sing sepi
          C              D
aku ngenteni tanpo ono wates..
       G      D        G
tresno suci.. kang sejati..

  D
bulan sing madangi wengi..
          G
setyo ngancani aku sing sepi
          C              D
aku ngenteni tanpo ono wates..
       G
tresno suci..
          C            G
aku ngenteni.. aku ngenteni..

(Int.) Em  Bm  C D G
       Em  Bm  C D G

           Bm
sumilire.. angin wengi..
C                   D
 lamat lamat nggowo kabar ono ngimpi..
G                 Bm
 kanggo tombone kangen sak jroning ati
C                D                 G
 bakal nyawiji.. tresno lan roso.. iki..

(Chorus)
  D
bulan sing madangi wengi..
          G
setyo ngancani aku sing sepi
          C              D
aku ngenteni tanpo ono wates..
       G      D        G
tresno suci.. kang sejati..

  D
bulan sing madangi wengi..
          G
setyo ngancani aku sing sepi
          C              D
aku ngenteni tanpo ono wates..
       G
tresno suci..
          C            G
aku ngenteni.. aku ngenteni..

Mala Agatha

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :