Kunci Gitar Hendra Kumbara - Tresno Temenan



Capo di fret 2

(Intro) C C7 F Fm
        C C7 F Fm

 C             CMaj7
uwes tak rungokke..
  C7          A7     Dm
kabeh ngendikane.. sebehmu..
  G          F          Em
jare putrine sing ayu dewe..
A7      Dm
 karepe dijodohake..
  G
karo priyo sing luwih..
    C      C7 F Fm
sekabehane..

 C            CMaj7
uwes tak tampani..
  C7            A7     Dm
kabeh sing diwanti.. sebehmu..
  G           F           Em
senadyan loro ing njero dodo..
A7       Dm
 karepku tak perjuangno
   G                        C     Dm G
mergo tresnaku ngluwihi isi dunyo..

(Chorus)
 C              E
ojo mbok anggep dolanan
Am           A7
tresnoku temenanan
        Dm
jo mbok anggep recehan..
     G
sing teko terus ilang..

C               E
ojo mbok anggep guyonan
Am           A7
tresnoku temenanan
     Dm
dudu struk parkiran..
     G
sing gampang kabur kanginan

  F         G
kewajibanku ning dunyo
Em              Am
mung usaha lan ndungo
       Dm         G
rejeke jodo lan pati..
        C
kersane Gusti..

(Int.) Cm A# D#..
       D#m C# F# B
       Cm F A#  A#7..

     D#
uwes tak tampani..
  D#7           C      Fm
kabeh sing diwanti.. sebehmu..
       A#          G#         Gm
oh.. senadyan loro ing jero dodo..
C7       Fm
 karepku tak perjuangno..
   A#                       D#    Dm
mergo tresnoku ngluwihi isi dunyo..
  C  G
oooh..

(Chorus)
 C              E
ojo mbok anggep dolanan
Am           A7
tresnoku temenanan
        Dm
jo mbok anggep recehan..
     G
sing teko terus ilang..

C               E
ojo mbok anggep guyonan
Am           A7
tresnoku temenanan
     Dm
dudu struk parkiran..
     G
sing gampang kabur kanginan

  F         G
kewajibanku ning dunyo
Em              Am
mung usaha lan ndungo
       Dm         G
rejeke jodo lan pati..
        C
kersane Gusti..
Am      Dm         G
 rejeke jodo lan pati..
        C     C7 F Fm
kersane Gusti..

(Outro) C C7 F Fm
        C..



Hendra Kumbara - Tresno Temenan

(Intro) D Am7 G Gm
        D Am7 G Gm

 D             DMaj7
uwes tak rungokke..
  D7          B7     Em
kabeh ngendikane.. sebehmu..
  A          G          F#m
jare putrine sing ayu dewe..
B7      Em
 karepe dijodohake..
  A
karo priyo sing luwih..
    D      Am7 G Gm
sekabehane..

 D            DMaj7
uwes tak tampani..
  D7            B7     Em
kabeh sing diwanti.. sebehmu..
  A           G           F#m
senadyan loro ing njero dodo..
B7       Em
 karepku tak perjuangno
   A                        D     Em A
mergo tresnaku ngluwihi isi dunyo..

(Chorus)
 D              F#
ojo mbok anggep dolanan
Bm           B7
tresnoku temenanan
        Em
jo mbok anggep recehan..
     A
sing teko terus ilang..

D               F#
ojo mbok anggep guyonan
Bm           B7
tresnoku temenanan
     Em
dudu struk parkiran..
     A
sing gampang kabur kanginan

  G         A
kewajibanku ning dunyo
F#m             Bm
mung usaha lan ndungo
       Em         A
rejeke jodo lan pati..
        D
kersane Gusti..

(Int.) Dm C/E F..
       Fm D#/G G# C#
       Dm G C  C7..

     F
uwes tak tampani..
  F7            D      Gm
kabeh sing diwanti.. sebehmu..
       C           Bb         Am
oh.. senadyan loro ing jero dodo..
D7       Gm
 karepku tak perjuangno..
   C                        F     C/E
mergo tresnoku ngluwihi isi dunyo..
  D  A
oooh..

(Chorus)
 D              F#
ojo mbok anggep dolanan
Bm           B7
tresnoku temenanan
        Em
jo mbok anggep recehan..
     A
sing teko terus ilang..

D               F#
ojo mbok anggep guyonan
Bm           B7
tresnoku temenanan
     Em
dudu struk parkiran..
     A
sing gampang kabur kanginan

  G         A
kewajibanku ning dunyo
F#m             Bm
mung usaha lan ndungo
       Em         A
rejeke jodo lan pati..
        D
kersane Gusti..
Bm      Em         A
 rejeke jodo lan pati..
        D     Am7 G Gm
kersane Gusti..

(Outro) D Am7 G Gm
        D..

Chord Hendra Kumbara

Chord Hendra Kumbara - Tresno Temenan

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :