Kunci Gitar Hendra Kumbara - Piye Kabare Chord



(Intro) G...

G                   Em
piye kabarmu.. opo isih eling aku..
           C                 Bm
sing wes tau.. mbok tinggal mlayu..
        Am         D
milih karo.. idamanmu..

G                   Em
piye kabare.. mugo apik-apik wae..
       C          Bm
jaremu aku siji-sijine..
       Am         D   G
jebule mung salah sijine..

          C                  D
aku seng mbiyen ngancani mbendino..
      Bm                 E
saiki kowe ngancani wong liyo..
     Am             -Bm C
loro ati iki.. (ati iki..)
           D
ora mari-mari..

(Chorus)
     G
aku ora.. neng ngendi-endi..
     Em
isih setyo ngenteni..
        Am
yen awakmu.. ngajak bali..
    Cm         D
aku gelem nampani..

    G
aku ora.. bakalan lungo..
      Em
mergo kebacut tresno..
             Am
snadjan kowe seng gawe loro..
    Cm              D    G
aku tak seng njaluk ngapuro..

(Int.) Cm  G -D/F# E
       Am G F  D..

G             G-D/F#-Em
piye kabare.. mugo apik-apik wae..
       C          Bm
jaremu aku siji-sijine..
       Am         D   G
jebule mung salah sijine..

          C                  D
aku seng mbiyen ngancani mbendino..
      Bm                 E
saiki kowe ngancani wong liyo..
     Am       C           D
loro ati iki.. ora mari-mari..

(Chorus)
     G
aku ora.. neng ngendi-endi..
     Em
isih setyo ngenteni..
        Am
yen awakmu.. ngajak bali..
    Cm         D
aku gelem nampani..

    G
aku ora.. bakalan lungo..
      Em
mergo kebacut tresno..
             Am
snadjan kowe seng gawe loro..
    Cm              D    C      Bm
aku tak seng njaluk ngapuro.. hooo..
 A#m-Am-Bm  -C -C#m D      G
aku tak seng njaluk nga..puro..
G
piye kabare..

Chord Hendra Kumbara - Piye Kabare

Lihat Semua :