Kunci Gitar Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo



(Intro) G...

G
mongso rendeng wes ganti ketigo
Em
nganti mlebu meneh wulan poso
D                   C   Cm     G
nanging rosomu ning aku iseh podo..

G
saben mbengi ra lali dongaku
Em
mugo gusti ngluluhke atimu
D                   C   Cm      G
nanging rosomu ning aku tetep podo..

Am                   Bm
dalan nggronjal sing tak lewati
      Em     D        A7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Am                Bm
mergo balesan chatmu dek wingi
         C
mas sing ngati-ati,
    D                 G   D
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
     G      B7
ora ono liyane..
     Em         Dm     C  Bm      Am
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
D    G         B7
ora ono sing liyo..
     Em      Dm     C
sing iso nggawe aku tresno
Bm       Am       D        G
nganti mati bakal tak gondeli..

G
saben mbengi ra lali dongaku
Em
mugo gusti ngluluhke atimu
D                   C
nanging rosomu ning aku..
Cm      G
tetep podo.. (Ya Allah Gusti..)

Am                   Bm
dalan nggronjal sing tak lewati
      Em     D        A7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Am                Bm
mergo balesan chatmu dek wingi
         C
mas sing ngati-ati,
    D                 G   D
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
     G      B7
ora ono liyane..
     Em         Dm     C  Bm      Am
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
D    G         B7
ora ono sing liyo..
     Em      Dm     C
sing iso nggawe aku tresno
Bm       Am       D        G
nganti mati bakal tak gondeli..

B7   Em Dm C Bm      Am
oh.. hu..    ning atiku..
D    G         B7
ora ono sing liyo..
     Em      Dm     C
sing iso nggawe aku tresno
Bm       Am       D        C
nganti mati bakal tak gondeli..
Bm         Am       D        G
  nganti mati bakal tak gondeli..

(Outro) G...



Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo

(Intro) C...

C
mongso rendeng wes ganti ketigo
Am
nganti mlebu meneh wulan poso
G                   F   Fm     C
nanging rosomu ning aku iseh podo..

C
saben mbengi ra lali dongaku
Am
mugo gusti ngluluhke atimu
G                   F   Fm      C
nanging rosomu ning aku tetep podo..

Dm                   Em
dalan nggronjal sing tak lewati
      Am     G        D7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Dm                Em
mergo balesan chatmu dek wingi
         F
mas sing ngati-ati,
    G                 C   G
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
     C      E7
ora ono liyane..
     Am         Gm     F  Em      Dm
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
G    C         E7
ora ono sing liyo..
     Am      Gm     F
sing iso nggawe aku tresno
Em       Dm       G        C
nganti mati bakal tak gondeli..

C
saben mbengi ra lali dongaku
Am
mugo gusti ngluluhke atimu
G                   F
nanging rosomu ning aku..
Fm      C
tetep podo.. (Ya Allah Gusti..)

Dm                   Em
dalan nggronjal sing tak lewati
      Am     G        D7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Dm                Em
mergo balesan chatmu dek wingi
         F
mas sing ngati-ati,
    G                 C   G
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
     C      E7
ora ono liyane..
     Am         Gm     F  Em      Dm
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
G    C         E7
ora ono sing liyo..
     Am      Gm     F
sing iso nggawe aku tresno
Em       Dm       G        C
nganti mati bakal tak gondeli..

E7   Am Gm F Em      Dm
oh.. hu..    ning atiku..
G    C         E7
ora ono sing liyo..
     Am      Gm     F
sing iso nggawe aku tresno
Em       Dm       G        F
nganti mati bakal tak gondeli..
Em         Dm       G        C
  nganti mati bakal tak gondeli..

(Outro) C...
Lihat Semua Chord Hendra Kumbara
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: