Kunci Gitar Hendra Kumbara - Kanggo Kowe



(Intro) G

G                  C
kanggo kowe.. sing ayu dewe
D               G
lagu iki tak nyanyekke
        Em     Bm    C      G
senajan sak anane.. aku gawene
        Am
nanging tresno nggo kowe
      D               G  D
wis tenanan.. ora sepele..

G              C
dino iki.. wis tak niati
D                G
adoh soko gunung pati..
        Em         Bm
senajan koe ra ngerti..
      C      G
mergo tak apusi..
       Am
pengen tak kageti
        D                  G
koe mak klakep.. aku mbo sikep..

     Am                           D
huu uu.. nanging kabeh sing tak karepi
     Bm                      Em
huu uu.. jebul ra podo ekspektasi
         C             Cm
kowe ngerti.. koe ngonangi
                      D
penting ndongaku mung siji

         C
selamat ulang tahun..
D          G
 semoga panjang umur..
E       Am
 barakallah fii umrik..
D               G      G7
 buat kamu yang cantik..

          C
sing akeh rejeki..
D          G
 sabar lan gemati..
E          Am
 tepareng mbek aku
    D               G
nganti tekan anak putu..
E          Am
 tepareng mbek aku
    D               C  Cm G
nganti tekan anak putu..



Hendra Kumbara - Kanggo Kowe

(Intro) C

C                  F
kanggo kowe.. sing ayu dewe
G               C
lagu iki tak nyanyekke
        Am     Em    F      C
senajan sak anane.. aku gawene
        Dm
nanging tresno nggo kowe
      G               C  G
wis tenanan.. ora sepele..

C              F
dino iki.. wis tak niati
G                C
adoh soko gunung pati..
        Am         Em
senajan koe ra ngerti..
      F      C
mergo tak apusi..
       Dm
pengen tak kageti
        G                  C
koe mak klakep.. aku mbo sikep..

     Dm                           G
huu uu.. nanging kabeh sing tak karepi
     Em                      Am
huu uu.. jebul ra podo ekspektasi
         F             Fm
kowe ngerti.. koe ngonangi
                      G
penting ndongaku mung siji

         F
selamat ulang tahun..
G          C
 semoga panjang umur..
A       Dm
 barakallah fii umrik..
G               C      C7
 buat kamu yang cantik..

          F
sing akeh rejeki..
G          C
 sabar lan gemati..
A          Dm
 tepareng mbek aku
    G               C
nganti tekan anak putu..
A          Dm
 tepareng mbek aku
    G               F  Fm C
nganti tekan anak putu..
Lihat Semua Chord Hendra Kumbara
Posted on : by
Related Chords: