Kunci Gitar Hendra Kumbara - Embuh



D    DMaj7 D6    DMaj7
huu..uu... huu..uu..
D    DMaj7 D6    DMaj7
huu..uu... huu..uu..

      D        DMaj7
saben ketemu kowe
     D6          D7
rak iso tak critake
    Bm   A G
rasane.. embuh..
     Em
arep ngomong rak metu
     C
ilat dadakan kaku
      A
tak pikir jeru
                (D)
nganti rak iso turu..

D     DMaj7 D6    DMaj7
huu..uu...  huu..uu..

      D         DMaj7
saben cedak awakmu
      D6            D7
mung iso ngguya ngguyu
    Bm   A G
rasane.. embuh..
     Em
arep nembung rak wani
         C
mung tak pendem ning ati
      A
yen wayah wengi
                  D   Em A
tansah kegowo ngimpi..

(Chorus)
    D             F#m
wes pirang-pirang taun
     G            B7
mung tak pendem roso iki
    Em         A
wes nganti ora ketung
     D          Em  A
nggonku arep ngucapake
  D              F#m
nanging nganti seprene
  G           Gm
durung dadi gawe
 D             A          (D)
arep ngomong 'aku tresno kowe'

D     DMaj7 D6    DMaj7
huu..uu...  huu..uu..

      D         DMaj7
saben cedak awakmu
      D6            D7
mung iso ngguya ngguyu
    Bm   A (E)
rasane.. embuh..

(Int.) E EMaj7 E6 EMaj7
       C#m B A

     F#m
arep nembung rak wani
         D
mung tak pendem ning ati
      B
yen wayah wengi
                  E  F#m B
tansah kegowo ngimpi..

(Chorus)
    E             G#m
wes pirang-pirang taun
     A            C#7
mung tak pendem roso iki
    F#m        B
wes nganti ora ketung
     E          F#m B
nggonku arep ngucapake
  E              G#m
nanging nganti seprene
  A           Am
durung dadi gawe
 E             B           E  C#m
arep ngomong 'aku tresno kowe'
 F#m           B           E  C#m
arep ngomong 'aku tresno kowe'
 F#m             B          (E)
arep ngomong.. 'aku tresno kowe'

E     EMaj7 E6    EMaj7
huu..uu...  huu..uu..
E     EMaj7
huu..uu...
Lihat Semua Chord Hendra Kumbara
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: