Kunci Gitar Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk



(Intro) C Am F G..

         C
njalukmu neng aku mesti..
    C
tak isa-isakke..
          Am
saben kon ngancani mesti..
    Am
tak sempet-sempetke..
            Dm
nanging yen tresnomu neng atiku
 G                  C
ora.. iso tak peksakke.. huoo..

         C
anggonku berjuang iki..
 C
ora gur dolanan..
         Am
ojo mbok anggep guyonan..
 Am
aku sing tenanan..
       Dm
sak kuate aku njogo ati 
  G                     C
kowe.. milih sing ra pasti..

      F          G
opo kudu.. tak gowo..
                C
neng gunung kemukus..
    G           Am
tresnoku sing pupus..
          Dm
tak ngadohke langkah..
           F           G
dewe wes bedo arah.. bubrah..

(Chorus)
      C
rasah golek'i aku..
  Am
naliko kowe pengen..
       Dm            G
nangis neng pundakku..

    C
aku wes nyobo ikhlas..
  Am                    Dm
senajan atiku mbok gawe babak bundas..
 G           F        Em         Am
aku sing gemati.. aku sing loro ati..
  Dm         G         C
lungo gowo kabeh.. janji-janji..

(Int.) F  G  Am G D
       Dm  G  C..
                (ha'e ha'e)

         C
anggonku berjuang iki..
 C
ora gur dolanan..
         Am
ojo mbok anggep guyonan..
 Am
aku sing tenanan..
       Dm
sak kuate aku njogo ati 
  G                     C
kowe.. milih sing ra pasti..

      F          G
opo kudu.. tak gowo..
                C
neng gunung kemukus..
    G           Am
tresnoku sing pupus..
          Dm
tak ngadohke langkah..
           F           G
dewe wes bedo arah.. bubrah.. huoo..

(Chorus)
      C
rasah golek'i aku..
  Am
naliko kowe pengen..
       Dm            G
nangis neng pundakku..

    C
aku wes nyobo ikhlas..
  Am                    Dm
senajan atiku mbok gawe babak bundas..
 G           F        Em         Am
aku sing gemati.. aku sing loro ati..
  Dm         G           C     Am
lungo gowo kabeh.. janji-janji..
  Dm         G         C     Am
lungo gowo kabeh.. janji-janji..
 Dm       G       (C)
iki ati dudu.. tamagoci..

(Outro) C G/B Am G
        F       G  C...
        hoo ooo..



Chord Gitar

(Intro) G Em C D..

         G
njalukmu neng aku mesti..
    G
tak isa-isakke..
          Em
saben kon ngancani mesti..
    Em
tak sempet-sempetke..
            Am
nanging yen tresnomu neng atiku
 D                  G
ora.. iso tak peksakke.. huoo..

         G
anggonku berjuang iki..
 G
ora gur dolanan..
         Em
ojo mbok anggep guyonan..
 Em
aku sing tenanan..
       Am
sak kuate aku njogo ati 
  D                     G
kowe.. milih sing ra pasti..

      C          D
opo kudu.. tak gowo..
                G
neng gunung kemukus..
    D           Em
tresnoku sing pupus..
          Am
tak ngadohke langkah..
           C           D
dewe wes bedo arah.. bubrah..

(Chorus)
      G
rasah golek'i aku..
  Em
naliko kowe pengen..
       Am            D
nangis neng pundakku..

    G
aku wes nyobo ikhlas..
  Em                    Am
senajan atiku mbok gawe babak bundas..
 D           C        Bm         Em
aku sing gemati.. aku sing loro ati..
  Am         D         G
lungo gowo kabeh.. janji-janji..

(Int.) C  D  Em D A
       Am  D  G..
                (ha'e ha'e)

         G
anggonku berjuang iki..
 G
ora gur dolanan..
         Em
ojo mbok anggep guyonan..
 Em
aku sing tenanan..
       Am
sak kuate aku njogo ati 
  D                     G
kowe.. milih sing ra pasti..

      C          D
opo kudu.. tak gowo..
                G
neng gunung kemukus..
    D           Em
tresnoku sing pupus..
          Am
tak ngadohke langkah..
           C           D
dewe wes bedo arah.. bubrah.. huoo..

(Chorus)
      G
rasah golek'i aku..
  Em
naliko kowe pengen..
       Am            D
nangis neng pundakku..

    G
aku wes nyobo ikhlas..
  Em                    Am
senajan atiku mbok gawe babak bundas..
 D           C        Bm         Em
aku sing gemati.. aku sing loro ati..
  Am         D           G     Em
lungo gowo kabeh.. janji-janji..
  Am         D         G     Em
lungo gowo kabeh.. janji-janji..
 Am       D       (G)
iki ati dudu.. tamagoci..

(Outro) G D/F# Em D
        C       D  G...
        hoo ooo..
Lihat Semua :

Dodit Mulyanto

Chord Kunci Gitar lainnya: