Kunci Gitar Happy Asmara - Ngiris Batin



Capo di fret 6

(Intro) C G Am F
        C G Am F G C G

C                      G
 tak sawang lintang lintang ing wengi iki
Am                    F        G      C
 sumilir angin tansah ngiris.. batin iki
                G             Am
endahing sinare bulan.. raiso ngobati..
       F            G          C   G
roso kuciwo ku sing setengah mati..

Am                  G
 uwis tak percoyo kabeh janji janji..
F                   G
 janjimu mbiyen ora bakal mblenjani..
Am                    G
 nanging kabeh ora terbukti..
         F                 G
kowe ninggal aku.. gandeng wanito liyo..

(Chorus)
 C              G
uwis.. tak lilakne..
       Am              F
yen pancen.. ngene akhire..
 C                 G
uwis.. tak trimo wae..
      Am                   F
yen kowe.. nyanding arek kae..
 C               G
uwis.. tak ikhlasne..
        Am
senajan loro batine
           F
nanging mbesuk kowe
  G           C   G
bakale ngrasakne..

(Int.) Am  G  Am  F
       C  G  Am  F G C G

Am                  G
 uwis tak percoyo kabeh janji janji..
F                   G
 janjimu mbiyen ora bakal mblenjani..
Am                    G
 nanging kabeh ora terbukti..
         F                 G
kowe ninggal aku.. gandeng wanito liyo..

(Chorus)
 C              G
uwis.. tak lilakne..
       Am              F
yen pancen.. ngene akhire..
 C                 G
uwis.. tak trimo wae..
      Am                   F
yen kowe.. nyanding arek kae..
 C               G
uwis.. tak ikhlasne..
        Am
senajan loro batine
           F
nanging mbesuk kowe
  G           C
bakale ngrasakne..



Happy Asmara - Ngiris Batin

(Intro) F# C# D#m B
        F# C# D#m B C# F# C#

F#                     C#
 tak sawang lintang lintang ing wengi iki
D#m                   B        C#     F#
 sumilir angin tansah ngiris.. batin iki
                C#            D#m
endahing sinare bulan.. raiso ngobati..
       B            C#         F#  C#
roso kuciwo ku sing setengah mati..

D#m                 C#
 uwis tak percoyo kabeh janji janji..
B                   C#
 janjimu mbiyen ora bakal mblenjani..
D#m                   C#
 nanging kabeh ora terbukti..
         B                 C#
kowe ninggal aku.. gandeng wanito liyo..

(Chorus)
 F#             C#
uwis.. tak lilakne..
       D#m             B
yen pancen.. ngene akhire..
 F#                C#
uwis.. tak trimo wae..
      D#m                  B
yen kowe.. nyanding arek kae..
 F#              C#
uwis.. tak ikhlasne..
        D#m
senajan loro batine
           B
nanging mbesuk kowe
  C#          F#  C#
bakale ngrasakne..

(Int.) D#m  C#  D#m  B
       F#  C#  D#m  B C# F# C#

D#m                 C#
 uwis tak percoyo kabeh janji janji..
B                   C#
 janjimu mbiyen ora bakal mblenjani..
D#m                   C#
 nanging kabeh ora terbukti..
         B                 C#
kowe ninggal aku.. gandeng wanito liyo..

(Chorus)
 F#             C#
uwis.. tak lilakne..
       D#m             B
yen pancen.. ngene akhire..
 F#                C#
uwis.. tak trimo wae..
      D#m                  B
yen kowe.. nyanding arek kae..
 F#              C#
uwis.. tak ikhlasne..
        D#m
senajan loro batine
           B
nanging mbesuk kowe
  C#          F#
bakale ngrasakne..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: