Kunci Gitar Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho



Ciptaan : Anto JD

Capo di fret 2

(Intro) Am  Em  C D G..

G              Bm
aku iki.. wong ra nduwe bodho..
   C             D       G
nduweku.. mung rogo karo nyowo..
    Am         Em
senajan aku.. ora nduwe bondho
         C               D
nanging aku.. isih nduwe rego..

G              Bm
ati iki.. mung kelara lere..
  C             D          G
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Am       Em
nasibku iki.. tak songgo dewe..
       C        D             G      D G
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Chorus)
G           Bm
nelongso.. atiku nelongso..
  C            D       G
wiwit cilik.. uripku rekoso..
Am               Em
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
       C        D               G
tak trimakke.. urip sing.. koyo ngene..

  C                  G            Em
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
       Am       D           G
kudu golek.. sandang pangan dewe..

(Int.) G D Am Em
       C F D G D

G              Bm
ati iki.. mung kelara lere..
  C             D          G
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Am       Em
nasibku iki.. tak songgo dewe..
       C        D             G      D G
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Chorus)
G           Bm
nelongso.. atiku nelongso..
  C            D       G
wiwit cilik.. uripku rekoso..
Am               Em
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
       C        D               G
tak trimakke.. urip sing.. koyo ngene..

  C                  G            Em
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
       Am       D           G
kudu golek.. sandang pangan dewe..
  C                  G            Em
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
       Am       D           G
kudu golek.. sandang pangan dewe..



Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho

(Intro) Bm  F#m  D E A..

A              C#m
aku iki.. wong ra nduwe bodho..
   D             E       A
nduweku.. mung rogo karo nyowo..
    Bm         F#m
senajan aku.. ora nduwe bondho
         D               E
nanging aku.. isih nduwe rego..

A              C#m
ati iki.. mung kelara lere..
  D             E          A
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Bm       F#m
nasibku iki.. tak songgo dewe..
       D        E             A      E A
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Chorus)
A           C#m
nelongso.. atiku nelongso..
  D            E       A
wiwit cilik.. uripku rekoso..
Bm               F#m
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
       D        E               A
tak trimakke.. urip sing.. koyo ngene..

  D                  A            F#m
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
       Bm       E           A
kudu golek.. sandang pangan dewe..

(Int.) A E Bm F#m
       D G E A E

A              C#m
ati iki.. mung kelara lere..
  D             E          A
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Bm       F#m
nasibku iki.. tak songgo dewe..
       D        E             A      E A
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Chorus)
A           C#m
nelongso.. atiku nelongso..
  D            E       A
wiwit cilik.. uripku rekoso..
Bm               F#m
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
       D        E               A
tak trimakke.. urip sing.. koyo ngene..

  D                  A            F#m
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
       Bm       E           A
kudu golek.. sandang pangan dewe..
  D                  A            F#m
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
       Bm       E           A
kudu golek.. sandang pangan dewe..
Lihat Semua :

Arda Tatu

Chord Kunci Gitar lainnya: