Kunci Gitar Ardha Tatu - Aku Dudu Raja



Ciptaan : Didi Kempot

(Intro) Am  F  Dm E Am
        Am  F  Dm E Am E

    Am           E             Am
aku pancen uwong sing tuno aksoro..
      Am                   Dm
ora biso nulis, ora biso moco..
         E
nanging ati iki isih nduwe roso..
         F          E          Am E
roso tresno koyo tumrape manungso..

       Am          E             Am
aku pancen uwong cilik ra koyo rojo..
       Am                   Dm
biso mangan wae aku uwis trimo..
        E
nanging ati iki isih nduwe roso..
          F           E      Am
jroning batin sak tenane pengen kondo..

(Intro) Dm Am E Am

(Chorus)
  Dm
pupus.. godong gedang
         F         E        Am
ajang pincuk saiki wis ra kelingan..
  E
biting.. pringe garing..
        F         E           Am
mbok apusi awakku yo nganti gering..

   Dm
klaras.. godong gedang
           F         E        A
sing tak gagas saiki wis ra kelingan..
  E
tiwas.. ketiwasan..
        F           E      Am
melu nandur tresno aku ra keduman

    Am           E             Am
aku pancen uwong sing tuno aksoro..
      Am                   Dm
ora biso nulis, ora biso moco..
         E
nanging ati iki isih nduwe roso..
         F          E     Am
roso tresno koyo tumrape manungso..

(Intro) Dm Am E Am

(Chorus)
  Dm
pupus.. godong gedang
         F         E          Am
ajang pincuk saiki wis ra kelingan..
  E
biting.. pringe garing..
        F         E           Am
mbok apusi awakku yo nganti gering..

   Dm
klaras.. godong gedang
           F         E        A
sing tak gagas saiki wis ra kelingan..
  E
tiwas.. ketiwasan..
        F          E       Am     E
melu nandur tresno aku ra keduman..
        F          E       Am
melu nandur tresno aku ra keduman..



Ardha Tatu - Aku Dudu Raja

(Intro) Em  C  Am B Em
        Em  C  Am B Em B

    Em           B             Em
aku pancen uwong sing tuno aksoro..
      Em                   Am
ora biso nulis, ora biso moco..
         B
nanging ati iki isih nduwe roso..
         C          B          Em B
roso tresno koyo tumrape manungso..

       Em          B             Em
aku pancen uwong cilik ra koyo rojo..
       Em                   Am
biso mangan wae aku uwis trimo..
        B
nanging ati iki isih nduwe roso..
          C           B      Em
jroning batin sak tenane pengen kondo..

(Intro) Am Em B Em

(Chorus)
  Am
pupus.. godong gedang
         C         B        Em
ajang pincuk saiki wis ra kelingan..
  B
biting.. pringe garing..
        C         B           Em
mbok apusi awakku yo nganti gering..

   Am
klaras.. godong gedang
           C         B        E
sing tak gagas saiki wis ra kelingan..
  B
tiwas.. ketiwasan..
        C           B      Em
melu nandur tresno aku ra keduman

    Em           B             Em
aku pancen uwong sing tuno aksoro..
      Em                   Am
ora biso nulis, ora biso moco..
         B
nanging ati iki isih nduwe roso..
         C          B     Em
roso tresno koyo tumrape manungso..

(Intro) Am Em B Em

(Chorus)
  Am
pupus.. godong gedang
         C         B          Em
ajang pincuk saiki wis ra kelingan..
  B
biting.. pringe garing..
        C         B           Em
mbok apusi awakku yo nganti gering..

   Am
klaras.. godong gedang
           C         B        E
sing tak gagas saiki wis ra kelingan..
  B
tiwas.. ketiwasan..
        C          B       Em     B
melu nandur tresno aku ra keduman..
        C          B       Em
melu nandur tresno aku ra keduman..
Lihat Semua Chord Arda Tatu
Posted on : by
Related Chords: