Kunci Gitar Ardha Tatu - Lara Widodo



Berikut ini adalah chord dari lagu jawa berjudul Lara Widodo yang dinyanyikan oleh Ardha Tatu. Lagu yang dia bawakan tersebut merupakan ciptaan Abah Lala yang telah dipopulerkan tahun 2020 lalu. Video klip dari lagu yang dinyanyikannya tersebut telah tayang perdana di channel youtube ARDHA TATU OFFICIAL pada 23 september 2021.

Capo di fret 5

(Intro) C Am G C
        Am G F  G..

  C          Em        F     C
rungokno kanggo kowe.. anak anakku..
Am                   G
welinge bapak lan ibumu..
Dm          Am
ra ono wong tuwo..
         G          C
sing mblusukke anak'e..
 Dm          D            G     F G
ojo nganti.. anak salah dalane..

C     Em           F         C
ojo pisan gawe.. gelane wong tuwo..
Am                     G
ra entuk dungo bakal rekoso..
Dm            Am
tak gadhang-gadhang..
      G         C
opo kowe ra kelingan..
F       G           C
terusno kabeh perjuangan..

(Intro) Am G F..
        Am G F G

(Chorus)
      C              Am
cukup aku.. sing ngrasakke..
F          C
loro rekasane..
     Am        Dm         G
mugo kowe.. mbesuk nemu penak'e..

     C            Am
panyuwunku.. dadi tombo..
F          C
larane widodo..
     Am     Dm        G
biso gawe.. ayeme keluwargo..

F        G
aku neng kene..
Dm              Am
mung biso ndongaake..
  G
dadiyo wong sing ono gunane..
F           G      Dm      Am
tumrap wong urip.. sak kabehe..
     G
mugo dadiyo berkah sak teruse..

(Int.) Am Dm G C
       Am  G..
       Dm Am G..
       Dm G C..

C     Em           F         C
ojo pisan gawe.. gelane wong tuwo..
Am                     G
ra entuk dungo bakal rekoso..
Dm            Am
tak gadhang-gadhang..
      G         C
opo kowe ra kelingan..
F       G           C
terusno kabeh perjuangan..

(Intro) Am G F..
        Am G F G

(Chorus)
      C              Am
cukup aku.. sing ngrasakke..
F          C
loro rekasane..
     Am        Dm         G
mugo kowe.. mbesuk nemu penak'e..

     C            Am
panyuwunku.. dadi tombo..
F          C
larane widodo..
     Am     Dm        G
biso gawe.. ayeme keluwargo..

F        G
aku neng kene..
Dm              Am
mung biso ndongaake..
  G
dadiyo wong sing ono gunane..
F           G      Dm      Am
tumrap wong urip.. sak kabehe..
     G
mugo dadiyo berkah sak teruse..

      C              Am
cukup aku.. sing ngrasakke..
F          C
loro rekasane..
     Am        Dm         G
mugo kowe.. mbesuk nemu penak'e..

     C            Am
panyuwunku.. dadi tombo..
F             C
larane wong tuwo..
     Am     G         Dm
biso gawe.. ayeme keluwargo..
F          G           C
aku.. mung biso ndongakke..



Chord Ardha Tatu - Lara Widodo

(Intro) F Dm C F
        Dm C Bb  C..

  F          Am        Bb    F
rungokno kanggo kowe.. anak anakku..
Dm                   C
welinge bapak lan ibumu..
Gm          Dm
ra ono wong tuwo..
         C          F
sing mblusukke anak'e..
 Gm          G            C     Bb C
ojo nganti.. anak salah dalane..

F     Am           Bb        F
ojo pisan gawe.. gelane wong tuwo..
Dm                     C
ra entuk dungo bakal rekoso..
Gm            Dm
tak gadhang-gadhang..
      C         F
opo kowe ra kelingan..
Bb      C           F
terusno kabeh perjuangan..

(Intro) Dm C Bb..
        Dm C Bb C

(Chorus)
      F              Dm
cukup aku.. sing ngrasakke..
Bb         F
loro rekasane..
     Dm        Gm         C
mugo kowe.. mbesuk nemu penak'e..

     F            Dm
panyuwunku.. dadi tombo..
Bb         F
larane widodo..
     Dm     Gm        C
biso gawe.. ayeme keluwargo..

Bb       C
aku neng kene..
Gm              Dm
mung biso ndongaake..
  C
dadiyo wong sing ono gunane..
Bb          C      Gm      Dm
tumrap wong urip.. sak kabehe..
     C
mugo dadiyo berkah sak teruse..

(Int.) Dm Gm C F
       Dm  C..
       Gm Dm C..
       Gm C F..

F     Am           Bb        F
ojo pisan gawe.. gelane wong tuwo..
Dm                     C
ra entuk dungo bakal rekoso..
Gm            Dm
tak gadhang-gadhang..
      C         F
opo kowe ra kelingan..
Bb      C           F
terusno kabeh perjuangan..

(Intro) Dm C Bb..
        Dm C Bb C

(Chorus)
      F              Dm
cukup aku.. sing ngrasakke..
Bb         F
loro rekasane..
     Dm        Gm         C
mugo kowe.. mbesuk nemu penak'e..

     F            Dm
panyuwunku.. dadi tombo..
Bb         F
larane widodo..
     Dm     Gm        C
biso gawe.. ayeme keluwargo..

Bb       C
aku neng kene..
Gm              Dm
mung biso ndongaake..
  C
dadiyo wong sing ono gunane..
Bb          C      Gm      Dm
tumrap wong urip.. sak kabehe..
     C
mugo dadiyo berkah sak teruse..

      F              Dm
cukup aku.. sing ngrasakke..
Bb         F
loro rekasane..
     Dm        Gm         C
mugo kowe.. mbesuk nemu penak'e..

     F            Dm
panyuwunku.. dadi tombo..
Bb            F
larane wong tuwo..
     Dm     C         Gm
biso gawe.. ayeme keluwargo..
Bb         C           F
aku.. mung biso ndongakke..

Chord Arda Tatu

Chord Ardha Tatu - Lara Widodo

Lihat Semua :