Kunci Gitar Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot)



(Intro) Am  B  E  F E
        Dm  Am  D#m  E  E

   Am          Dm
u..udan.. udan sing tak enteni..
    E                    Am
kanggo nutup eluhku sing mili..
Dm
dudu klambi anyar..
         Am
sing tak caoske njenengan
  B
nanging kembang mawar
           E
sing tak tabur ning sarean..

(Intro) Dm F E

   Am             Dm
a..ambyar.. atiku kerungu kabar
   E                    Am
nggregel ati iki durung sadar..
  Dm
dudu kembang tebu
           Am
sing tukul gampang kangingan
  E                     Am
nanging tapak tilas..mu terkenang..

(Intro) Bm E Am..

 G           C
dudu sanak.. dudu kakang..
  F          D           G
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
  C                 Em
sugeng tindak.. panutanku..
   F        G               C
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
C                       Em
matur sembah nuwun komandanku..
        F       G        C
stasiun balapan dadi saksi bisu..

    Am     Em        F           C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Dm           G     C
namung iso.. neruske perjuangane..

   Am      Em          F   G
houwo.. houwo..oo.. houwo..
  C        E  Am  Em  F G C
hoo..oo..ooo..

  G              C
dudu.. sanak.. dudu kakang..
  F          D           G
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
  C                 Em
sugeng tindak.. panutanku..
   F        G               C
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
C                       Em
matur sembah nuwun komandanku..
        F       G        C
stasiun balapan dadi saksi bisu..

    Am     Em        F           C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Dm        G           C
namung iso.. neruske perjuangane..
    Am     Em        F           C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Dm           G     Dm
namung iso.. neruske perjuangane..
Fm  G      C
o..oo.. houwo..



Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar (Kagem Alm. Didi Kempot)

(Intro) Em  F#  B  C B
        Am  Em  A#m  B  B

   Em          Am
u..udan.. udan sing tak enteni..
    B                    Em
kanggo nutup eluhku sing mili..
Am
dudu klambi anyar..
         Em
sing tak caoske njenengan
  F#
nanging kembang mawar
           B
sing tak tabur ning sarean..

(Intro) Am C B

   Em             Am
a..ambyar.. atiku kerungu kabar
   B                    Em
nggregel ati iki durung sadar..
  Am
dudu kembang tebu
           Em
sing tukul gampang kangingan
  B                     Em
nanging tapak tilas..mu terkenang..

(Intro) F#m B Em..

 D           G
dudu sanak.. dudu kakang..
  C          A           D
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
  G                 Bm
sugeng tindak.. panutanku..
   C        D               G
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
G                       Bm
matur sembah nuwun komandanku..
        C       D        G
stasiun balapan dadi saksi bisu..

    Em     Bm        C           G
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Am           D     G
namung iso.. neruske perjuangane..

   Em      Bm          C   D
houwo.. houwo..oo.. houwo..
  G        B  Em  Bm  C D G
hoo..oo..ooo..

  D              G
dudu.. sanak.. dudu kakang..
  C          A           D
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
  G                 Bm
sugeng tindak.. panutanku..
   C        D               G
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
G                       Bm
matur sembah nuwun komandanku..
        C       D        G
stasiun balapan dadi saksi bisu..

    Em     Bm        C           G
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Am        D           G
namung iso.. neruske perjuangane..
    Em     Bm        C           G
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Am           D     Am
namung iso.. neruske perjuangane..
Cm  D      G
o..oo.. houwo..
Lihat Semua Chord Arda Tatu
Posted on : by
Related Chords: