Kunci Gitar Ardha Tatu - Lintang Alihan



Capo di fret 4

(Intro) C G F..
        Dm G C..

C    G     F
 timbang dadi loro..
C  G             F
 loro sing neng njero dodo..
Dm        C       G
 becik mundur aku tak lungo..
Dm                 G
 ora weruh.. ora ngrungokno..

C    G   F
 sak durunge getun..
C        G    F
 luwih becik aku tak wurung..
Dm             G
 tresnamu koyo kulit ari..
Dm               G
 keno panas wernaning ganti..

(Intro) C  F  Dm G C..

(Chorus)
C G   Am
 aku ora bakal bali..
 Dm               G
iseh miris wedi loro ati..
Em         Am
 mergo.. tatu sing wingi..
  Dm                 G
durung garing durung mari..

C   G  Am
 pari..basan aku..
  Dm                G
golek banyu timbone keranjang..
Em               Am
 umpomone sido karo kowe..
Dm         G        C
 sing koyo lintang alihan..

(Int.) Am  Em  Dm  G..
       C G F..
       C G F G C..

C    G   F
 sak durunge getun..
C        G    F
 luwih becik aku tak wurung..
Dm             G
 tresnamu koyo kulit ari..
Dm               G
 keno panas wernaning ganti..

(Intro) C  F  Dm G C..

(Chorus)
C G   Am
 aku ora bakal bali..
 Dm               G
iseh miris wedi loro ati..
Em         Am
 mergo.. tatu sing wingi..
  Dm                 G
durung garing durung mari..

C   G  Am
 pari..basan aku..
  Dm                G
golek banyu timbone keranjang..
Em               Am
 umpomone sido karo kowe..
Dm         G        C
 sing koyo lintang alihan..



Ardha Tatu - Lintang Alihan

(Intro) E B A..
        F#m B E..

E    B     A
 timbang dadi loro..
E  B             A
 loro sing neng njero dodo..
F#m       E       B
 becik mundur aku tak lungo..
F#m                B
 ora weruh.. ora ngrungokno..

E    B   A
 sak durunge getun..
E        B    A
 luwih becik aku tak wurung..
F#m            B
 tresnamu koyo kulit ari..
F#m              B
 keno panas wernaning ganti..

(Intro) E  A  F#m B E..

(Chorus)
E B   C#m
 aku ora bakal bali..
 F#m              B
iseh miris wedi loro ati..
G#m        C#m
 mergo.. tatu sing wingi..
  F#m                B
durung garing durung mari..

E   B  C#m
 pari..basan aku..
  F#m               B
golek banyu timbone keranjang..
G#m              C#m
 umpomone sido karo kowe..
F#m        B        E
 sing koyo lintang alihan..

(Int.) C#m  G#m  F#m  B..
       E B A..
       E B A B E..

E    B   A
 sak durunge getun..
E        B    A
 luwih becik aku tak wurung..
F#m            B
 tresnamu koyo kulit ari..
F#m              B
 keno panas wernaning ganti..

(Intro) E  A  F#m B E..

(Chorus)
E B   C#m
 aku ora bakal bali..
 F#m              B
iseh miris wedi loro ati..
G#m        C#m
 mergo.. tatu sing wingi..
  F#m                B
durung garing durung mari..

E   B  C#m
 pari..basan aku..
  F#m               B
golek banyu timbone keranjang..
G#m              C#m
 umpomone sido karo kowe..
F#m        B        E
 sing koyo lintang alihan..
Lihat Semua :

Arda Tatu

Chord Kunci Gitar lainnya: