Kunci Gitar Ardha Tatu - Ngudari Roso



Capo di fret 5

(Intro) C G Am G
        F G C..

G                   C
 sing tak tulis.. jenengmu..
      F      G          C
ning atiku.. ugo ning nafasku..
     A    Dm            G
ben ora.. ilang.. tresnamu..
               C
sing terus tak sandang..

G            C
 nadyan akeh panggodo..
        F       G       C
jroning ati..ku ra biso nompo..
     A    Dm
gedhene.. tresno..
      G                  C
ning atiku.. ra ono wong liyo..

(Intro) Dm  Em  F  G C

(Chorus)
               F
ora awan ora wengi..
       G                    C
nganti kapan.. nyimpen roso iki..
Am        Dm
 mung karepe ati..
        G               C
ngudari roso.. ben dadi siji..

              F
mugo biso kasunyatan..
    G                   C
opo kang wis.. dadi kakarepan..
A         Dm
 tresnamu tak jogo..
G           C
 selawase tekan tuwo..

(Int.) C F G C..
       A Dm G C..

G            C
 nadyan akeh panggodo..
        F       G       C
jroning ati..ku ra biso nompo..
     Am   Dm
gedhene.. tresno..
      G                  C
ning atiku.. ra ono wong liyo..

(Intro) Dm  Em  F  G C

(Chorus)
               F
ora awan ora wengi..
       G                    C
nganti kapan.. nyimpen roso iki..
Am        Dm
 mung karepe ati..
        G               C
ngudari roso.. ben dadi siji..

              F
mugo biso kasunyatan..
    G                   C
opo kang wis.. dadi kakarepan..
Am        Dm
 tresnamu tak jogo..
G           C
 selawase tekan tuwo..



Ardha Tatu - Ngudari Roso

(Intro) F C Dm C
        Bb C F..

C                   F
 sing tak tulis.. jenengmu..
      Bb     C          F
ning atiku.. ugo ning nafasku..
     D    Gm            C
ben ora.. ilang.. tresnamu..
               F
sing terus tak sandang..

C            F
 nadyan akeh panggodo..
        Bb      C       F
jroning ati..ku ra biso nompo..
     D    Gm
gedhene.. tresno..
      C                  F
ning atiku.. ra ono wong liyo..

(Intro) Gm  Am  Bb C F

(Chorus)
               Bb
ora awan ora wengi..
       C                    F
nganti kapan.. nyimpen roso iki..
Dm        Gm
 mung karepe ati..
        C               F
ngudari roso.. ben dadi siji..

              Bb
mugo biso kasunyatan..
    C                   F
opo kang wis.. dadi kakarepan..
D         Gm
 tresnamu tak jogo..
C           F
 selawase tekan tuwo..

(Int.) F  Bb C F..
       D Gm C F..

C            F
 nadyan akeh panggodo..
        Bb      C       F
jroning ati..ku ra biso nompo..
     Dm   Gm
gedhene.. tresno..
      C                  F
ning atiku.. ra ono wong liyo..

(Intro) Gm  Am  Bb C F

(Chorus)
               Bb
ora awan ora wengi..
       C                    F
nganti kapan.. nyimpen roso iki..
Dm        Gm
 mung karepe ati..
        C               F
ngudari roso.. ben dadi siji..

              Bb
mugo biso kasunyatan..
    C                   F
opo kang wis.. dadi kakarepan..
Dm        Gm
 tresnamu tak jogo..
C           F
 selawase tekan tuwo..
Lihat Semua :

Arda Tatu

Chord Kunci Gitar lainnya: