Kunci Gitar Marisa Ozawa - Dele Tempe



(Intro) C Csus4 C..

C          G        Am       Em
tak lali lali.. aku soyo kelingan..
F         C
tak eman eman ..
  Dm     G        C
jebule.. aku ra keduman..

  C             G
kowe sing tak sayang..
     Am        Em
kowe tego ngeliyan..
     F          C
janjimu koyo mendung..
  Dm       G      C
ditunggu.. ora sido udan..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G C G..

       C
omonganmu koyo tahu..
    Em
ora iso di gugu..
     F      G       C
gawe gelo.. rosone atiku..
     C
janjimu koyo tape..
    Em
ora ono nyatane..
     F        G         C        G
isuk dele.. sore wes dadi tempe..

(Chorus)
C          G        Am       Em
tak lali lali.. aku soyo kelingan..
F         C
tak eman eman ..
  Dm     G        C
jebule.. aku ra keduman..

  C             G
kowe sing tak sayang..
     Am        Em
kowe tego ngeliyan..
     F          C
janjimu koyo mendung..
  Dm       G      C
ditunggu.. ora sido udan..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G C G..

       C
omonganmu koyo tahu..
    Em
ora iso di gugu..
     F      G       C
gawe gelo.. rosone atiku..
     C
janjimu koyo tape..
    Em
ora ono nyatane..
     F        G         C        G
isuk dele.. sore wes dadi tempe..

(Chorus)
C          G        Am       Em
tak lali lali.. aku soyo kelingan..
F         C
tak eman eman ..
  Dm     G        C
jebule.. aku ra keduman..

  C             G
kowe sing tak sayang..
     Am        Em
kowe tego ngeliyan..
     F          C
janjimu koyo mendung..
  Dm       G      C       G
ditunggu.. ora sido udan..

C          G        Am       Em
tak lali lali.. aku soyo kelingan..
F         C
tak eman eman ..
  Dm     G        C
jebule.. aku ra keduman..

  C             G
kowe sing tak sayang..
     Am        Em
kowe tego ngeliyan..
     F          C
janjimu koyo mendung..
  Dm       G      C
ditunggu.. ora sido udan..



Chord Marisa Ozawa - Dele Tempe

(Intro) F# F#sus4 F#..

F#         C#       D#m      A#m
tak lali lali.. aku soyo kelingan..
B         F#
tak eman eman ..
  G#m    C#       F#
jebule.. aku ra keduman..

  F#            C#
kowe sing tak sayang..
     D#m       A#m
kowe tego ngeliyan..
     B          F#
janjimu koyo mendung..
  G#m      C#     F#
ditunggu.. ora sido udan..

(Int.) F# C# D#m A#m
       B F# G#m C# F# C#..

       F#
omonganmu koyo tahu..
    A#m
ora iso di gugu..
     B      C#      F#
gawe gelo.. rosone atiku..
     F#
janjimu koyo tape..
    A#m
ora ono nyatane..
     B        C#        F#       C#
isuk dele.. sore wes dadi tempe..

(Chorus)
F#         C#       D#m      A#m
tak lali lali.. aku soyo kelingan..
B         F#
tak eman eman ..
  G#m    C#       F#
jebule.. aku ra keduman..

  F#            C#
kowe sing tak sayang..
     D#m       A#m
kowe tego ngeliyan..
     B          F#
janjimu koyo mendung..
  G#m      C#     F#
ditunggu.. ora sido udan..

(Int.) F# C# D#m A#m
       B F# G#m C# F# C#..

       F#
omonganmu koyo tahu..
    A#m
ora iso di gugu..
     B      C#      F#
gawe gelo.. rosone atiku..
     F#
janjimu koyo tape..
    A#m
ora ono nyatane..
     B        C#        F#       C#
isuk dele.. sore wes dadi tempe..

(Chorus)
F#         C#       D#m      A#m
tak lali lali.. aku soyo kelingan..
B         F#
tak eman eman ..
  G#m    C#       F#
jebule.. aku ra keduman..

  F#            C#
kowe sing tak sayang..
     D#m       A#m
kowe tego ngeliyan..
     B          F#
janjimu koyo mendung..
  G#m      C#     F#      C#
ditunggu.. ora sido udan..

F#         C#       D#m      A#m
tak lali lali.. aku soyo kelingan..
B         F#
tak eman eman ..
  G#m    C#       F#
jebule.. aku ra keduman..

  F#            C#
kowe sing tak sayang..
     D#m       A#m
kowe tego ngeliyan..
     B          F#
janjimu koyo mendung..
  G#m      C#     F#
ditunggu.. ora sido udan..

Chord Marisa Ozawa

Chord Marisa Ozawa - Dele Tempe

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :