Kunci Gitar Didi Kempot - Tresno Sepisan (Angel Laline)



Capo di fret 3

(Intro) Am F Dm Am
        Dm Am E Am E

    Am
tresno sing sepisan
      E
nglaleake ora gampang
        Dm
jroning ati seprene
       Am
tansah kelingan..

   E
yo mung kowe..
Am
yo mung kowe..
       Dm
ra ono wong liyo,
E      Am  E
ra ono liyane..

  Am
tekane saiki
    E
ngantiyo tekaning pati
     Dm                Am
rasa tresnaku ora biso diganti..

   E
yo mung kowe..
Am
yo mung kowe..
       Dm
ra ono wong liyo,
E      Am
ra ono liyane..

(Intro) Dm Am F E Am
        Dm Am F E Am

(Chorus)
     Dm
mung aku lan kowe
            Am
sing ngerti lan sing ngrasake
       E
seneng susah wong loro
    Am      F E Am
nalika kae..

     Dm
mung aku lan kowe
        Am
sing sumpah naliko kae
         E
nganti seprene ning ati
 Am         E
angel lali..ne..

    Am
tresno sing sepisan
      E
nglaleake ora gampang
        Dm
jroning ati seprene
       Am
tansah kelingan..

   E
yo mung kowe..
Am
yo mung kowe..
       Dm
ra ono wong liyo,
E      Am
ra ono liyane..

(Intro) Dm Am F E Am
        Dm Am F E Am

(Chorus)
     Dm
mung aku lan kowe
            Am
sing ngerti lan sing ngrasake
       E
seneng susah wong loro
    Am      F E Am
nalika kae..

     Dm
mung aku lan kowe
        Am
sing sumpah naliko kae
         E
nganti seprene ning ati
 Am         E
angel lali..ne..

  Am
tekane saiki
    E
ngantiyo tekaning pati
     Dm                Am
rasa tresnaku ora biso diganti..

   E
yo mung kowe..
Am
yo mung kowe..
       Dm
ra ono wong liyo,
E      Am
ra ono liyane..



Didi Kempot - Tresno Sepisan (Angel Laline)

(Intro) Cm G# Fm Cm
        Fm Cm G Cm G

    Cm
tresno sing sepisan
      G
nglaleake ora gampang
        Fm
jroning ati seprene
       Cm
tansah kelingan..

   G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
       Fm
ra ono wong liyo,
G      Cm  G
ra ono liyane..

  Cm
tekane saiki
    G
ngantiyo tekaning pati
     Fm                Cm
rasa tresnaku ora biso diganti..

   G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
       Fm
ra ono wong liyo,
G      Cm
ra ono liyane..

(Intro) Fm Cm G# G Cm
        Fm Cm G# G Cm

(Chorus)
     Fm
mung aku lan kowe
            Cm
sing ngerti lan sing ngrasake
       G
seneng susah wong loro
    Cm      G# G Cm
nalika kae..

     Fm
mung aku lan kowe
        Cm
sing sumpah naliko kae
         G
nganti seprene ning ati
 Cm         G
angel lali..ne..

    Cm
tresno sing sepisan
      G
nglaleake ora gampang
        Fm
jroning ati seprene
       Cm
tansah kelingan..

   G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
       Fm
ra ono wong liyo,
G      Cm
ra ono liyane..

(Intro) Fm Cm G# G Cm
        Fm Cm G# G Cm

(Chorus)
     Fm
mung aku lan kowe
            Cm
sing ngerti lan sing ngrasake
       G
seneng susah wong loro
    Cm      G# G Cm
nalika kae..

     Fm
mung aku lan kowe
        Cm
sing sumpah naliko kae
         G
nganti seprene ning ati
 Cm         G
angel lali..ne..

  Cm
tekane saiki
    G
ngantiyo tekaning pati
     Fm                Cm
rasa tresnaku ora biso diganti..

   G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
       Fm
ra ono wong liyo,
G      Cm
ra ono liyane..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: