Kunci Gitar Mblebes - Yeni Inka feat. Fendik Adella



(Intro) Am  E  Dm C E Am..
        Am  E  Dm C E Am..

Am
dik.. sajake kok ono perlu
 Am                 E
isih esuk kok nangekke aku
Dm                    C
neng tanganmu kok nggowo palu 
 E                Am
opo to sing rusak dipanku..?

Am
wis kowe ra usah suloyo
 Am               E
ndek bengi metu karo sopo..?
Dm                  C
neng klambimu lipstike sopo
      E              Am
yen dudu bocah wadon liyo..

           Am
ndek bengi aku ra neng ngendi ngendi..
       Dm
malah aku jaluk tulung dikeroki..
         C
pirang pirang dino ora mbok turuti..
       E                 Am
rasane gegerku koyo disunduki..

           Am
wong wadon ngendi sing bakal kuat ati..
             Dm
klumprak klumpruk mbendino makani tinggi..
          C
njolak njaluk neng blanjane ora mesti..
     E                   Am
opo aku arep mbok pakani wedhi..

(Reff)
Am
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
Dm
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
C                   E
aku masih cinta padamu..
           Am
my darling I Love You..

Am
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
Dm
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
C                   E
aku masih cinta padamu..
           Am
my darling I Love You..

(Int.) Am  E  Dm C E Am..
       Am  E  Dm C E Am..

Am
dik.. sajake kok ono perlu
 Am                 E
isih esuk kok nangekke aku
Dm                    C
neng tanganmu kok nggowo palu 
 E                Am
opo to sing rusak dipanku..?

Am
wis kowe ra usah suloyo
 Am               E
ndek bengi metu karo sopo..?
Dm                  C
neng klambimu lipstike sopo
      E              Am
yen dudu bocah wadon liyo..

           Am
ndek bengi aku ra neng ngendi ngendi..
       Dm
malah aku jaluk tulung dikeroki..
         C
pirang pirang dino ora mbok turuti..
       E                 Am
rasane gegerku koyo disunduki..

           Am
wong wadon ngendi sing bakal kuat ati..
             Dm
klumprak klumpruk mbendino makani tinggi..
          C
njolak njaluk neng blanjane ora mesti..
     E                   Am
opo aku arep mbok pakani wedhi..

(Reff)
Am
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
Dm
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
C                   E
aku masih cinta padamu..
           Am
my darling I Love You..

Am
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
Dm
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
C                   E
aku masih cinta padamu..
           Am
my darling I Love You..

(Int.) Am  E  Dm C E Am..
       Am  E  Dm C E Am..

Am
dik.. sajake kok ono perlu
 Am                 E
isih esuk kok nangekke aku
Dm                    C
neng tanganmu kok nggowo palu 
 E                Am
opo to sing rusak dipanku..?

Am
wis kowe ra usah suloyo
 Am               E
ndek bengi metu karo sopo..?
Dm                  C
neng klambimu lipstike sopo
      E              Am
yen dudu bocah wadon liyo..

           Am
ndek bengi aku ra neng ngendi ngendi..
       Dm
malah aku jaluk tulung dikeroki..
         C
pirang pirang dino ora mbok turuti..
       E                 Am
rasane gegerku koyo disunduki..

           Am
wong wadon ngendi sing bakal kuat ati..
             Dm
klumprak klumpruk mbendino makani tinggi..
          C
njolak njaluk neng blanjane ora mesti..
     E                   Am
opo aku arep mbok pakani wedhi..

(Reff)
Am
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
Dm
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
C                   E
aku masih cinta padamu..
           Am
my darling I Love You..

Am
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
Dm
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
C                   E
aku masih cinta padamu..
           Am
my darling I Love You..

Am
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
Dm
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
C                   E
aku masih cinta padamu..
           Am
my darling I Love You..

Am
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
Dm
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
C                   E
aku masih cinta padamu..
           Am
my darling I Love You..



Chord Mblebes - Yeni Inka feat. Fendik Adella

(Intro) Fm  C  A#m G# C Fm..
        Fm  C  A#m G# C Fm..

Fm
dik.. sajake kok ono perlu
 Fm                 C
isih esuk kok nangekke aku
A#m                   G#
neng tanganmu kok nggowo palu 
 C                Fm
opo to sing rusak dipanku..?

Fm
wis kowe ra usah suloyo
 Fm               C
ndek bengi metu karo sopo..?
A#m                 G#
neng klambimu lipstike sopo
      C              Fm
yen dudu bocah wadon liyo..

           Fm
ndek bengi aku ra neng ngendi ngendi..
       A#m
malah aku jaluk tulung dikeroki..
         G#
pirang pirang dino ora mbok turuti..
       C                 Fm
rasane gegerku koyo disunduki..

           Fm
wong wadon ngendi sing bakal kuat ati..
             A#m
klumprak klumpruk mbendino makani tinggi..
          G#
njolak njaluk neng blanjane ora mesti..
     C                   Fm
opo aku arep mbok pakani wedhi..

(Reff)
Fm
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
A#m
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
G#                  C
aku masih cinta padamu..
           Fm
my darling I Love You..

Fm
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
A#m
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
G#                  C
aku masih cinta padamu..
           Fm
my darling I Love You..

(Int.) Fm  C  A#m G# C Fm..
       Fm  C  A#m G# C Fm..

Fm
dik.. sajake kok ono perlu
 Fm                 C
isih esuk kok nangekke aku
A#m                   G#
neng tanganmu kok nggowo palu 
 C                Fm
opo to sing rusak dipanku..?

Fm
wis kowe ra usah suloyo
 Fm               C
ndek bengi metu karo sopo..?
A#m                 G#
neng klambimu lipstike sopo
      C              Fm
yen dudu bocah wadon liyo..

           Fm
ndek bengi aku ra neng ngendi ngendi..
       A#m
malah aku jaluk tulung dikeroki..
         G#
pirang pirang dino ora mbok turuti..
       C                 Fm
rasane gegerku koyo disunduki..

           Fm
wong wadon ngendi sing bakal kuat ati..
             A#m
klumprak klumpruk mbendino makani tinggi..
          G#
njolak njaluk neng blanjane ora mesti..
     C                   Fm
opo aku arep mbok pakani wedhi..

(Reff)
Fm
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
A#m
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
G#                  C
aku masih cinta padamu..
           Fm
my darling I Love You..

Fm
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
A#m
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
G#                  C
aku masih cinta padamu..
           Fm
my darling I Love You..

(Int.) Fm  C  A#m G# C Fm..
       Fm  C  A#m G# C Fm..

Fm
dik.. sajake kok ono perlu
 Fm                 C
isih esuk kok nangekke aku
A#m                   G#
neng tanganmu kok nggowo palu 
 C                Fm
opo to sing rusak dipanku..?

Fm
wis kowe ra usah suloyo
 Fm               C
ndek bengi metu karo sopo..?
A#m                 G#
neng klambimu lipstike sopo
      C              Fm
yen dudu bocah wadon liyo..

           Fm
ndek bengi aku ra neng ngendi ngendi..
       A#m
malah aku jaluk tulung dikeroki..
         G#
pirang pirang dino ora mbok turuti..
       C                 Fm
rasane gegerku koyo disunduki..

           Fm
wong wadon ngendi sing bakal kuat ati..
             A#m
klumprak klumpruk mbendino makani tinggi..
          G#
njolak njaluk neng blanjane ora mesti..
     C                   Fm
opo aku arep mbok pakani wedhi..

(Reff)
Fm
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
A#m
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
G#                  C
aku masih cinta padamu..
           Fm
my darling I Love You..

Fm
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
A#m
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
G#                  C
aku masih cinta padamu..
           Fm
my darling I Love You..

Fm
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
A#m
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
G#                  C
aku masih cinta padamu..
           Fm
my darling I Love You..

Fm
wis ndang nyingkir ndang nyingkir
ndang nyingkir (emoh dik)
A#m
yen ngono aku wae sing nyingkir
sing nyingkir (ojo dik)
G#                  C
aku masih cinta padamu..
           Fm
my darling I Love You..

Chord Fendik Adella

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :