Kunci Gitar Yeni Inka - Kancani Aku



Capo di fret 2

(Intro) C  F  Dm G Em A  Dm  G..

C         F          C  F G
ora bakal iso mbayangne..
C       F         G
uripku ora karo kowe..
F         G       Em  A
sewu siji raono liya..ne..
Dm                    G
 ngayemne ati nyawang esemme..

C            F          C    F G
ngademne pas atiku koyo geni..
   C            F            G
ngono kadang ku ra ngrumangsani..
F          G       Em   A
tapi asli njerone atiku..
Dm                          G
 sing tak tresnani yo mung sliramu..

(Chorus)
     C     F
kancani.. aku..
  G             E       Am
kowe sing iso nggawe atiku..
   Dm          G
ngeroso urip selawase..

     C     F
kancani.. aku..
  G            E         Am
kowe sing dadi konco uripku..
  Dm                  G
sayangku mung kanggo sliramu..
  F   G Em A Dm  G
tenan..

F        G
mugo aku iso nggawe
Em      A
bahagia ning atimu
   Dm
sampek nyowo iki..
    G
ora ono ning rogo..

(Chorus)
     C     F
kancani.. aku..
  G             E       Am
kowe sing iso nggawe atiku..
   Dm          G
ngeroso urip selawase..

     C     F
kancani.. aku..
  G            E         Am
kowe sing dadi konco uripku..
  Dm                  G
sayangku mung kanggo sliramu..

   C    F
elengo aku..
      G            E       Am
mbien ra sengojo nglarani atimu..
  Dm          G
tulung ngapurano aku..

     C     F
kancani.. aku..
  G            E         Am
kowe sing dadi konco uripku..
  Dm                  G
sayangku mung kanggo sliramu..
  C    F   C    F G   C
tenan..  tenan..    tenan..



Yeni Inka - Kancani Aku

(Intro) D  G  Em A F#m B  Em  A..

D         G          D  G A
ora bakal iso mbayangne..
D       G         A
uripku ora karo kowe..
G         A       F#m B
sewu siji raono liya..ne..
Em                    A
 ngayemne ati nyawang esemme..

D            G          D    G A
ngademne pas atiku koyo geni..
   D            G            A
ngono kadang ku ra ngrumangsani..
G          A       F#m  B
tapi asli njerone atiku..
Em                          A
 sing tak tresnani yo mung sliramu..

(Chorus)
     D     G
kancani.. aku..
  A             F#      Bm
kowe sing iso nggawe atiku..
   Em          A
ngeroso urip selawase..

     D     G
kancani.. aku..
  A            F#        Bm
kowe sing dadi konco uripku..
  Em                  A
sayangku mung kanggo sliramu..
  G   A F#m B Em  A
tenan..

G        A
mugo aku iso nggawe
F#m     B
bahagia ning atimu
   Em
sampek nyowo iki..
    A
ora ono ning rogo..

(Chorus)
     D     G
kancani.. aku..
  A             F#      Bm
kowe sing iso nggawe atiku..
   Em          A
ngeroso urip selawase..

     D     G
kancani.. aku..
  A            F#        Bm
kowe sing dadi konco uripku..
  Em                  A
sayangku mung kanggo sliramu..

   D    G
elengo aku..
      A            F#      Bm
mbien ra sengojo nglarani atimu..
  Em          A
tulung ngapurano aku..

     D     G
kancani.. aku..
  A            F#        Bm
kowe sing dadi konco uripku..
  Em                  A
sayangku mung kanggo sliramu..
  D    G   D    G A   D
tenan..  tenan..    tenan..
Lihat Semua Chord Yeni Inka
Posted on : by
Related Chords: