Kunci Gitar Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella feat. Yeni Inka



Capo di fret 5

(Intro) Am  Am  Em Am.. G.. Am

Am
netes banyune moto
      Am
aku nangis ketiban ondo..
Am
rondo tak kiro perawan
             G
barang tak kawin
             Am
anake sak kandang..

Am
pancen aku wis rondo
        Am
rondo tuo anakku limo..
Am
nanging aku seh biso
          G                   Am
diwolak walik koyo nggoreng telo..

       G              Am
sapi manak larang regane mas..
       G         Am
anak limo bedo bapak'e..

(Chorus)
   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
         Dm
intuk rondo.. rondone ompong
       G            Am
nduwe anak sak gede kingkong..

   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
       Dm
anak limo akeh mangane
             G     Am
penting mbok'e tirakate..

(Int.) Am  Dm  G Am
       G Am G Am

Am
eling jaman semono
        Am
wayah kawin nanggap bal-balan..
Am
tamune rame tenan
              G                 A
nganti seng delok akeh seng pingsan..

Am
amplop'e akeh tenan
        Am
entok duit karung-karungan..
Am
wong seng podo kondangan
        G                 Am
nganti akeh seng podo kelangan..

           G         Am
perawan rondo podo wae mas
         G           Am
nadyan ompong enak rasane..

(Chorus)
   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
         Dm
intuk rondo anake limo
          G                 Am
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
       Dm
tuku pitik karo anake
        G          Am
kabeh kuwi dadi resikone..

(Int.) Am  Dm  G Am
       G Am G Am

Am
eling jaman semono
        Am
wayah kawin nanggap bal-balan..
Am
tamune rame tenan
              G                 A
nganti seng delok akeh seng pingsan..

Am
amplop'e akeh tenan
        Am
entok duit karung-karungan..
Am
wong seng podo kondangan
        G                 Am
nganti akeh seng podo kelangan..

           G         Am
perawan rondo podo wae mas
         G            Am
nadyan ompong sedep rasane..

(Chorus)
   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
         Dm
intuk rondo anake limo
          G                 Am
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
       Dm
tuku pitik karo anake
        G           Am
kabeh kuwi dadi resikone..

   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
         Dm
intuk rondo anake limo
          G                 Am
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Am
angge-angge orong-orong
                         Dm
ora melok nggawe melok momong..
       Dm
anak limo akeh mangane
             G     Am
penting mbok'e tirakate..



Chord Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella feat. Yeni Inka

(Intro) Dm  Dm  Am Dm.. C.. Dm

Dm
netes banyune moto
      Dm
aku nangis ketiban ondo..
Dm
rondo tak kiro perawan
             C
barang tak kawin
             Dm
anake sak kandang..

Dm
pancen aku wis rondo
        Dm
rondo tuo anakku limo..
Dm
nanging aku seh biso
          C                   Dm
diwolak walik koyo nggoreng telo..

       C              Dm
sapi manak larang regane mas..
       C         Dm
anak limo bedo bapak'e..

(Chorus)
   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
         Gm
intuk rondo.. rondone ompong
       C            Dm
nduwe anak sak gede kingkong..

   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
       Gm
anak limo akeh mangane
             C     Dm
penting mbok'e tirakate..

(Int.) Dm  Gm  C Dm
       C Dm C Dm

Dm
eling jaman semono
        Dm
wayah kawin nanggap bal-balan..
Dm
tamune rame tenan
              C                 D
nganti seng delok akeh seng pingsan..

Dm
amplop'e akeh tenan
        Dm
entok duit karung-karungan..
Dm
wong seng podo kondangan
        C                 Dm
nganti akeh seng podo kelangan..

           C         Dm
perawan rondo podo wae mas
         C           Dm
nadyan ompong enak rasane..

(Chorus)
   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
         Gm
intuk rondo anake limo
          C                 Dm
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
       Gm
tuku pitik karo anake
        C          Dm
kabeh kuwi dadi resikone..

(Int.) Dm  Gm  C Dm
       C Dm C Dm

Dm
eling jaman semono
        Dm
wayah kawin nanggap bal-balan..
Dm
tamune rame tenan
              C                 D
nganti seng delok akeh seng pingsan..

Dm
amplop'e akeh tenan
        Dm
entok duit karung-karungan..
Dm
wong seng podo kondangan
        C                 Dm
nganti akeh seng podo kelangan..

           C         Dm
perawan rondo podo wae mas
         C            Dm
nadyan ompong sedep rasane..

(Chorus)
   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
         Gm
intuk rondo anake limo
          C                 Dm
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
       Gm
tuku pitik karo anake
        C           Dm
kabeh kuwi dadi resikone..

   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
         Gm
intuk rondo anake limo
          C                 Dm
ngumpul bareng turu neng kloso..

   Dm
angge-angge orong-orong
                         Gm
ora melok nggawe melok momong..
       Gm
anak limo akeh mangane
             C     Dm
penting mbok'e tirakate..

Chord Fendik Adella

Chord Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella feat. Yeni Inka

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :