Kunci Gitar Yeni Inka - Tatu Anyar



(Intro) C F Dm G
        C F Dm G C

C                  F
tak angen opo aku ora aji
Dm                    G
tak roso awakmu tanpo peduli..
  Em                  Dm
seprene suwe raiso ngemong ati
   F                  G
isane.. yo mung nglarani..

 C                        F
opo pancen kowe nduwe tresno liyo..
Dm                    G
sing nggawe atiku keloro-loro..
   Em                     Dm
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
     F        G          C
gawe tangisku keronto-ronto..

(Chorus)
  F      G           Em
sabar.. isane mung sabar..
A        Dm   G     C   C7
mugo awakmu.. iso sadar..
 F     G              Em
ora.. akeh sing tak suwun..
A           Dm       G          C   C7
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

(Int.) F G Em A Dm G C C7
       F G Em A Dm G C  G...

 C                        F
opo pancen kowe nduwe tresno liyo..
Dm                    G
sing nggawe atiku keloro-loro..
   Em                     Dm
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
     F        G          C
gawe tangisku keronto-ronto..

(Chorus)
  F      G           Em
sabar.. isane mung sabar..
A        Dm   G     C   C7
mugo awakmu.. iso sadar..
 F     G              Em
ora.. akeh sing tak suwun..
A           Dm       G          C   C7
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

  F      G           Em
sabar.. isane mung sabar..
A        Dm   G     C   C7
mugo awakmu.. iso sadar..
 F     G              Em
ora.. akeh sing tak suwun..
A           Dm       G          C   Am
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..
A           Dm       G          C
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..
Lihat Semua Chord Yeni Inka
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.