Kunci Gitar Yeni Inka - Madiun Ngawi



Berikut ini chord gitar Madiun Ngawi beserta lirik lagu yang dinyanyikan oleh Yeni Inka. Lagu ciptaan Sonny Josz tersebut video klipnya telah tayang perdana pada 17 Agustus 2021. Video klip lagu tersebut telah dirilis di channel youtube Milady Record Official. Kamu bisa langsung lihat di youtube channelnya karena ada 6 bidadari disana.

(Intro) C  Am  F  G..
        Dm G C..
               (ho'a ho'e..)

         C                      Am
terminal madiun ngawi.. kenanganku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelaleake..
        Dm
mbiyen aku nduwe pacar..
       C
anakke pak.. tukiran..
        G
bakul pecel..
                        C
ono ning pinggir.. prapatan..

         C
terminal madiun ngawi..
           Am
nggen dolanku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelaleake..
         Dm
mbiyen jaman semono..
        C
kowe janji.. karo aku
           G
nanging nyatane..
                    C
kowe ngingkari janjimu..

(Intro) Dm G C..
              (ho'a ho'e..)

(Chorus)
        C
yen aku kangen
                   F
kangen karo.. sliramu..
             G
tak sawang-sawang..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

        C
yen aku kangen..
                 F
kangen karo.. sliramu..
          G
tak elus-elus..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
    G            C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
      G          C
jenengmu ning.. atiku..

(Intro) C  Am  F  G..
        Dm G C..
               (ho'a ho'e..)

         C
terminal madiun ngawi..
           Am
nggen dolanku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelaleake..
         Dm
mbiyen jaman semono..
        C
kowe janji.. karo aku
           G
nanging nyatane..
                    C
kowe ngingkari janjimu..

(Intro) Dm G C..
              (ho'a ho'e..)

(Chorus)
        C
yen aku kangen
                   F
kangen karo.. sliramu..
             G
tak sawang-sawang..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

        C
yen aku kangen..
                 F
kangen karo.. sliramu..
          G
tak elus-elus..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
    G            C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
      G          C
jenengmu ning.. atiku..



Chord Yeni Inka - Madiun Ngawi

(Intro) F#  D#m  B  C#..
        G#m C# F#..
                 (ho'a ho'e..)

         F#                     D#m
terminal madiun ngawi.. kenanganku..
      B                 C#
ora bakalan aku ngelaleake..
        G#m
mbiyen aku nduwe pacar..
       F#
anakke pak.. tukiran..
        C#
bakul pecel..
                        F#
ono ning pinggir.. prapatan..

         F#
terminal madiun ngawi..
           D#m
nggen dolanku..
      B                 C#
ora bakalan aku ngelaleake..
         G#m
mbiyen jaman semono..
        F#
kowe janji.. karo aku
           C#
nanging nyatane..
                    F#
kowe ngingkari janjimu..

(Intro) G#m C# F#..
                (ho'a ho'e..)

(Chorus)
        F#
yen aku kangen
                   B
kangen karo.. sliramu..
             C#
tak sawang-sawang..
                 F#
fotomu ning.. dompetku..

        F#
yen aku kangen..
                 B
kangen karo.. sliramu..
          C#
tak elus-elus..
                 F#
fotomu ning.. dompetku..

      B
opo kowe.. ra kroso..
      F#
tak batin sak bendino..
         G#m
ra bakal ilang..
    C#           F#
fotomu ning.. dompetku..

      B
opo kowe.. ra kroso..
      F#
tak batin sak bendino..
         G#m
ra bakal ilang..
      C#         F#
jenengmu ning.. atiku..

(Intro) F#  D#m  B  C#..
        G#m C# F#..
                 (ho'a ho'e..)

         F#
terminal madiun ngawi..
           D#m
nggen dolanku..
      B                 C#
ora bakalan aku ngelaleake..
         G#m
mbiyen jaman semono..
        F#
kowe janji.. karo aku
           C#
nanging nyatane..
                    F#
kowe ngingkari janjimu..

(Intro) G#m C# F#..
                (ho'a ho'e..)

(Chorus)
        F#
yen aku kangen
                   B
kangen karo.. sliramu..
             C#
tak sawang-sawang..
                 F#
fotomu ning.. dompetku..

        F#
yen aku kangen..
                 B
kangen karo.. sliramu..
          C#
tak elus-elus..
                 F#
fotomu ning.. dompetku..

      B
opo kowe.. ra kroso..
      F#
tak batin sak bendino..
         G#m
ra bakal ilang..
    C#           F#
fotomu ning.. dompetku..

      B
opo kowe.. ra kroso..
      F#
tak batin sak bendino..
         G#m
ra bakal ilang..
      C#         F#
jenengmu ning.. atiku..

Chord Yeni Inka

Chord Yeni Inka - Madiun Ngawi

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :