Kunci Gitar Vadesta - Ngerteni Ati Chord



(Intro) C D Bm Em
        Am D G..

   C         D          Bm       Em
berjuang temenan.. ngarepi kekarepan..
       Am       D             G
pengen madangi atimu nguripke tresnamu..
   C               D
Gusti.. sing nentokke..
              Bm                  Em
aku ning kene isih tetep kanggo kowe..
                 Am
mang kulo sing milih..
              D             G
mugo Jenengan cepet.. ngabulke..

(Chorus)
            C              D
kekarepanku pengen.. ngolehke..
     Bm             E          Am
kowe sing.. wis nggawe.. ayem atiku..
  D                       G
mugo Gusti.. ndang ngijabahi..

          C      D
opo kowe ora.. sadar..
      Bm            E
sayangku.. wes ra kurang-kurang
     Am           D         G
opo kowe.. ra ngerteni.. atiku..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..

         C        D
aku nggandeng.. kowe..
       Bm            E
urip bareng.. dadi siji..
      Am       D         G
selawase.. ora ono.. liyane..

(Chorus)
            C              D
kekarepanku pengen.. ngolehke..
     Bm             E          Am
kowe sing.. wis nggawe.. ayem atiku..
  D                       G
mugo Gusti.. ndang ngijabahi..

          C      D
opo kowe ora.. sadar..
      Bm            E
sayangku.. wes ra kurang-kurang
     Am           D         G
opo kowe.. ra ngerteni.. atiku..

          C      D
opo kowe ora.. sadar..
      Bm            E
sayangku.. wes ra kurang-kurang
     Am           D         G
opo kowe.. ra ngerteni.. atiku..

Chord Vadesta - Ngerteni Ati

Lihat Semua :