Vadesta feat Nisa Ape - CKPTW (Cukup Tau) Chord Mudah

(Intro) C  F  G  C  G..

C             G
mas sepurane aku..
       Am                     Em
durung iso dadi opo sing mbok karepno
    F                     C
padahal aku wis njajal bertahan..
     F               G
tapi hubungane ora sejalan..

C               G
dik opo to salahku..
       Am                   Em
nganti kowe tego medot tali asmoro
     F                C
gawe atiku tatu lan kuciwo..
   F
isane nyerah ngomong pisah
  G         C
hubungane bubrah..

(Int.) Am  Em  F  C G

 Am                        F
ora nyongko kowe ninggal lungo..
  G                      C
medot janji nggores ati iki..
Am                 F
 aku ra bakal mbaleni..
        G                 C
tresno iki.. ra bakal iso nyawiji..

Am           F
 emanen wektumu..
G                      C
 nggolek'o siji sing luwih seko aku..
Am            G
 mlaku dewe dewe..
      F              G           C
bakal tak tunggu.. kabar bungahe atimu..

(Chorus)
       C
ning kene..
                F
ati sing slalu ono dinggo kowe..
G         C         Bm
 mati-matian.. mertahanke
       Am
hubungane awak dewe..
             F
nanging kowe lali janjimu..
   G                C
mlaku karo aku urip lan matimu..

      C                    F
aku lilo.. berjuang ben ra kelangan..
G                       C    Bm    Am
 tapi kowe berjuang ben ra konangan..
           F              G
cukup usahaku.. bali ning sandingmu
              C
jebule mung haluku..

(Int.) F G C..
       Dm G C..

      Am              F
ha..aaa.. emanen wektumu..
G                      C
 nggolek'o siji sing luwih seko aku..
Am            G
 mlaku dewe dewe..
      F              G           C
bakal tak tunggu.. kabar bungahe atimu..

(Chorus)
       C
ning kene..
                F
ati sing slalu ono dinggo kowe..
G         C         Bm
 mati-matian.. mertahanke
       Am
hubungane awak dewe..
             F
nanging kowe lali janjimu..
   G                C
mlaku karo aku urip lan matimu..

      C                    F
aku lilo.. berjuang ben ra kelangan..
G                       C    Bm    Am
 tapi kowe berjuang ben ra konangan..
           F              G
cukup usahaku.. bali ning sandingmu
              C
jebule mung haluku..

      C                    F
aku lilo.. berjuang ben ra kelangan..
G                       C    Bm    Am
 tapi kowe berjuang ben ra konangan..
           F              G
cukup usahaku.. bali ning sandingmu
              C
jebule mung haluku..
           F              G
cukup usahaku.. bali ning sandingmu
              C
jebule mung haluku..

===+================+===
 | ORIGINAL CHORD = A |
===+================+===

Capo : fret 2

(Intro) G  C  D  G  D..

G             D
mas sepurane aku..
       Em                     Bm
durung iso dadi opo sing mbok karepno
    C                     G
padahal aku wis njajal bertahan..
     C               D
tapi hubungane ora sejalan..

G               D
dik opo to salahku..
       Em                   Bm
nganti kowe tego medot tali asmoro
     C                G
gawe atiku tatu lan kuciwo..
   C
isane nyerah ngomong pisah
  D         G
hubungane bubrah..

(Int.) Em  Bm  C  G D

 Em                        C
ora nyongko kowe ninggal lungo..
  D                      G
medot janji nggores ati iki..
Em                 C
 aku ra bakal mbaleni..
        D                 G
tresno iki.. ra bakal iso nyawiji..

Em           C
 emanen wektumu..
D                      G
 nggolek'o siji sing luwih seko aku..
Em            D
 mlaku dewe dewe..
      C              D           G
bakal tak tunggu.. kabar bungahe atimu..

(Chorus)
       G
ning kene..
                C
ati sing slalu ono dinggo kowe..
D         G         F#m
 mati-matian.. mertahanke
       Em
hubungane awak dewe..
             C
nanging kowe lali janjimu..
   D                G
mlaku karo aku urip lan matimu..

      G                    C
aku lilo.. berjuang ben ra kelangan..
D                       G    F#m    Em
 tapi kowe berjuang ben ra konangan..
           C              D
cukup usahaku.. bali ning sandingmu
              G
jebule mung haluku..

(Int.) C D G..
       Am D G..

      Em              C
ha..aaa.. emanen wektumu..
D                      G
 nggolek'o siji sing luwih seko aku..
Em            D
 mlaku dewe dewe..
      C              D           G
bakal tak tunggu.. kabar bungahe atimu..

(Chorus)
       G
ning kene..
                C
ati sing slalu ono dinggo kowe..
D         G         F#m
 mati-matian.. mertahanke
       Em
hubungane awak dewe..
             C
nanging kowe lali janjimu..
   D                G
mlaku karo aku urip lan matimu..

      G                    C
aku lilo.. berjuang ben ra kelangan..
D                       G    F#m    Em
 tapi kowe berjuang ben ra konangan..
           C              D
cukup usahaku.. bali ning sandingmu
              G
jebule mung haluku..

      G                    C
aku lilo.. berjuang ben ra kelangan..
D                       G    F#m    Em
 tapi kowe berjuang ben ra konangan..
           C              D
cukup usahaku.. bali ning sandingmu
              G
jebule mung haluku..
           C              D
cukup usahaku.. bali ning sandingmu
              G
jebule mung haluku..

Chord CKPTW (Cukup Tau)