Kunci Gitar Vadesta - Mencintai Dengan Ngeyel Chord



     F                 G
ra kabeh sing mbok tresnani
       Em         Am
mbalik nresnani kowe..
     Dm     F            C
tapi kowe tetep.. ngeyel wae..

(Intro) F G Em Am
        Dm G C..

C                   G
piye kabarmu..? tresnoku sing wingi..
 F         G           C
opo pilihanmu wis dadi karepe ati..
F         E          Am       G
yen tak sawang.. esemmu soyo ilang..
 F            G         C
opo kowe ra entuk kehabagiaan..

 F            G
opo ora kesel atimu..
  Em        Am
nututi roso gengsimu..
 Dm           G
opo ora kesel atimu..
   F         G        C
merjuangke.. tresno semu..

     F                G
ra kabeh sing mbok perjuangke
  Em          Am
kuwi ngerti kowe..
     Dm     G           C
tapi kowe tetep merjuangke dee..

     F                 G
ra kabeh sing mbok tresnani
       Em         Am
mbalik nresnani kowe..
     Dm     G            C  C7
tapi kowe tetep ngeyel wae..

(Chorus)
      F         G          Em       Am
besok yen kowe uwes ora krungu kabarku..
       Dm              G          C
ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
    F      G          Em    Am
begitu.. dalam nganti aku sadar..
        Dm       G          C
yen tresnomu.. dudu dinggo aku..

(Int.) D#  Dm  D#  Dm G C
       D# F C..

     F                G
ra kabeh sing mbok perjuangke
  Em          Am
kuwi ngerti kowe..
     Dm     G           C
tapi kowe tetep merjuangke dee..

     F                 G
ra kabeh sing mbok tresnani
       Em         Am
mbalik nresnani kowe..
     Dm     G            C
tapi kowe tetep ngeyel wae..

(Chorus)
      F         G          Em       Am
besok yen kowe uwes ora krungu kabarku..
       Dm              G          C
ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
    F      G          Em    Am
begitu.. dalam nganti aku sadar..
        Dm       G          Em  Am
yen tresnomu.. dudu dinggo aku..
        Dm   G              A
yen tresnomu.. dudu dinggo aku..



Vadesta - Mencintai Dengan Ngeyel

     D                 E
ra kabeh sing mbok tresnani
       C#m        F#m
mbalik nresnani kowe..
     Bm     D            A
tapi kowe tetep.. ngeyel wae..

(Intro) D E C#m F#m
        Bm E A..

A                   E
piye kabarmu..? tresnoku sing wingi..
 D         E           A
opo pilihanmu wis dadi karepe ati..
D         C#         F#m      E
yen tak sawang.. esemmu soyo ilang..
 D            E         A
opo kowe ra entuk kehabagiaan..

 D            E
opo ora kesel atimu..
  C#m       F#m
nututi roso gengsimu..
 Bm           E
opo ora kesel atimu..
   D         E        A
merjuangke.. tresno semu..

     D                E
ra kabeh sing mbok perjuangke
  C#m         F#m
kuwi ngerti kowe..
     Bm     E           A
tapi kowe tetep merjuangke dee..

     D                 E
ra kabeh sing mbok tresnani
       C#m        F#m
mbalik nresnani kowe..
     Bm     E            A  A7
tapi kowe tetep ngeyel wae..

(Chorus)
      D         E          C#m      F#m
besok yen kowe uwes ora krungu kabarku..
       Bm              E          A
ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
    D      E          C#m   F#m
begitu.. dalam nganti aku sadar..
        Bm       E          A
yen tresnomu.. dudu dinggo aku..

(Int.) C  Bm  C  Bm E A
       C D A..

     D                E
ra kabeh sing mbok perjuangke
  C#m         F#m
kuwi ngerti kowe..
     Bm     E           A
tapi kowe tetep merjuangke dee..

     D                 E
ra kabeh sing mbok tresnani
       C#m        F#m
mbalik nresnani kowe..
     Bm     E            A
tapi kowe tetep ngeyel wae..

(Chorus)
      D         E          C#m      F#m
besok yen kowe uwes ora krungu kabarku..
       Bm              E          A
ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
    D      E          C#m   F#m
begitu.. dalam nganti aku sadar..
        Bm       E          C#m F#m
yen tresnomu.. dudu dinggo aku..
        Bm   E              F#
yen tresnomu.. dudu dinggo aku..

Chord Vadesta - Mencintai Dengan Ngeyel

Lihat Semua :