Vadesta - Ranompo Balimu Chord Mudah

Capo : fret 4

(Intro) F G C-G/B-Am
        F G C..

     C          G
rembulan wengi iki..
   Am        Em
ngelingake kowe..
     F
sing bien ngancani
          G
susah lan senengku..
  C         E
kowe tau janji..
        Am        Em
janji sehidup semati..
     F          G        C   G
karo aku.. sing tenanan iki..

 C           G
aku sayang kowe..
   Am      Em
ra ono liyane..
   F
tanpo tak sadari
       G
netes eluh iki..
 C          E
aku kurang opo
         Am       Em
nganti kowe iso tego..
    F
ninggal lungo
      G           C
milih karo wong liyo..

F          G
yen kowe getun..
      Em       Am
ojo bali karo aku..
 Dm
aku wis ra nompo..
    G             C
balimu.. ning uripku..

(Chorus)
     F               G
kowe ra ngerti perasaan iki
       Em          Am
ajur mumur tok larani..
     Dm              G
kowe ra ngerti perjuangan iki
            C
mung tok anggep angin wengi..

  F         G
cukup aku sadar diri
       Em         Am
mugo kowe oleh ganti..
      Dm
aku kudu kuat ati..
    G                   C
aku lilo.. nompo kabeh iki..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C..

F          G
yen kowe getun..
      Em       Am
ojo bali karo aku..
 Dm
aku wis ra nompo..
    G           C
balimu ning uripku..

(Chorus)
     F               G
kowe ra ngerti perasaan iki
       Em          Am
ajur mumur tok larani..
     Dm              G
kowe ra ngerti perjuangan iki
            C
mung tok anggep angin wengi..

  F         G
cukup aku sadar diri
       Em         Am
mugo kowe oleh ganti..
      Dm
aku kudu kuat ati..
    G                   C
aku lilo.. nompo kabeh iki.. ho..oo..

     F               G
kowe ra ngerti perasaan iki
       Em          Am
ajur mumur tok larani..
     Dm              G
kowe ra ngerti perjuangan iki
            C
mung tok anggep angin wengi..

  F         G
cukup aku sadar diri
       Em         Am
mugo kowe oleh ganti..
      Dm
aku kudu kuat ati..
    G                   C
aku lilo.. nompo kabeh iki..
      Dm
aku kudu kuat ati..
    G                   C
aku lilo.. nompo kabeh iki..

      F       G
tak kuatke atiku..
      Em           Am
masio wis ora karo kowe..
       Dm       G         F G C
tresno iki ora iso dadi siji..



Vadesta - Ranompo Balimu

(Intro) A B E-B/D#-C#m
        A B E..

     E          B
rembulan wengi iki..
   C#m       G#m
ngelingake kowe..
     A
sing bien ngancani
          B
susah lan senengku..
  E         G#
kowe tau janji..
        C#m       G#m
janji sehidup semati..
     A          B        E   B
karo aku.. sing tenanan iki..

 E           B
aku sayang kowe..
   C#m     G#m
ra ono liyane..
   A
tanpo tak sadari
       B
netes eluh iki..
 E          G#
aku kurang opo
         C#m      G#m
nganti kowe iso tego..
    A
ninggal lungo
      B           E
milih karo wong liyo..

A          B
yen kowe getun..
      G#m      C#m
ojo bali karo aku..
 F#m
aku wis ra nompo..
    B             E
balimu.. ning uripku..

(Chorus)
     A               B
kowe ra ngerti perasaan iki
       G#m         C#m
ajur mumur tok larani..
     F#m             B
kowe ra ngerti perjuangan iki
            E
mung tok anggep angin wengi..

  A         B
cukup aku sadar diri
       G#m        C#m
mugo kowe oleh ganti..
      F#m
aku kudu kuat ati..
    B                   E
aku lilo.. nompo kabeh iki..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E..
       A B G#m C#m
       F#m B E..

A          B
yen kowe getun..
      G#m      C#m
ojo bali karo aku..
 F#m
aku wis ra nompo..
    B           E
balimu ning uripku..

(Chorus)
     A               B
kowe ra ngerti perasaan iki
       G#m         C#m
ajur mumur tok larani..
     F#m             B
kowe ra ngerti perjuangan iki
            E
mung tok anggep angin wengi..

  A         B
cukup aku sadar diri
       G#m        C#m
mugo kowe oleh ganti..
      F#m
aku kudu kuat ati..
    B                   E
aku lilo.. nompo kabeh iki.. ho..oo..

     A               B
kowe ra ngerti perasaan iki
       G#m         C#m
ajur mumur tok larani..
     F#m             B
kowe ra ngerti perjuangan iki
            E
mung tok anggep angin wengi..

  A         B
cukup aku sadar diri
       G#m        C#m
mugo kowe oleh ganti..
      F#m
aku kudu kuat ati..
    B                   E
aku lilo.. nompo kabeh iki..
      F#m
aku kudu kuat ati..
    B                   E
aku lilo.. nompo kabeh iki..

      A       B
tak kuatke atiku..
      G#m          C#m
masio wis ora karo kowe..
       F#m      B         A B E
tresno iki ora iso dadi siji..

Chord Ranompo Balimu