Kunci Gitar Vadesta feat. Nvna Putri - Kudu Lungo Chord



(Intro) G  G D Em D C D G..

 G        D         Em  D
aku.. tresno karo kowe..
   C      D           G
snajan.. ati iki loro ngerteni..
 G        D         Em  D
aku.. tresno karo kowe..
   C      D         G
snajan.. aku dudu pilihanmu..

 C           D        Bm        Em
aku sayang kowe tapi aku kudu lungo..
        C           D          G
mergo gede tresnoku mbok sio-sio..
 C           D        Bm      Em
aku sayang kowe tapi aku iso opo..
        C           D       G
merjuangke kowe ora ono hasile..

(Chorus)
 C         D
opo kowe rangerteni..
 Bm        Em
isi njero ati iki
       C            D           G
tak ungkapke rosoku dinggo sliramu..

  C           D
nanging opo balesane..
  Bm          Em
kowe milih ro liyane
     C            D           G
dongaku nggo kowe seng apik wae..

(Int.) C D Bm Em
       C D G..
       C D Bm Em
       C D G..

 C         D
opo pilihanmu kuwi..
  Bm       Em
kuat koyo aku iki
      C               D        G
ngarepke kowe nanging ora tok arepke..

 C         D
opo pilihanmu kuwi..
  Bm       Em
kuat koyo aku iki
      C           D         G
yowes rapopo.. nyerah aku lungo..

   Em      C        D           G
ngapurane aku.. wes ninggal awakmu..
 C           D          G
ora maksud gawe gelo atimu..
  Em      C         D             G
mugo kowe iso.. bahagia ro wong lio..
       C         D         G
snajan atimu wes kebacut cidro..

(Chorus)
 C         D
opo kowe rangerteni..
 Bm        Em
isi njero ati iki
       C            D           G
tak ungkapke rosoku dinggo sliramu..

  C           D
nanging opo balesane..
  Bm          Em
kowe milih ro liyane
     C            D           G
dongaku nggo kowe seng apik wae..
     C            D           G
dongaku nggo kowe seng apik wae..
     C             D         G D G
matursuwun dongaku yo nggo kowe..

Chord Vadesta feat. Nvna Putri - Kudu Lungo

Lihat Semua :