Kunci Gitar Eko Mamiek - Kangen Iki



(Intro) C Em F Em
        Dm Am F G C

C        G        Am
 kangen iki wis kepati pati..
F     Dm         G
 opo isih kurang cetho
    Em                      Am
aksara sing tak tulis ing layang kuwi
        F             G
dadi seksine swara atiku..

C        G         Am
 tekan kapan anggonku ngenteni..
F         Dm       G
 nganti semene suwene..
    Em                        Am
sedino dino mung tansah ngreridhu ati
         F           G          C
banjur kepriye kangenku ora keturutan..

E                Am
 paribasan wengi tanpo lintang..
F          G          C
 peteng ndedhet.. lelimengan..
F       G     Em           Am
 semono ugo kahananku ning kene..
F         G          C
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh..
 Em                    Am
adoh awakmu aku ra sanggup..
           F     G
ndang mreneo.. mulih..
              C       Em           Am
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      F    G         C
leganana.. kanggo tamba..

(Intro) C F F C
        C F F G C

E                Am
 paribasan wengi tanpo lintang..
F          G          C
 peteng ndedhet.. lelimengan..
F       G     Em           Am
 semono ugo kahananku ning kene..
F         G          C
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh..
 Em                    Am
adoh awakmu aku ra sanggup..
           F     G
ndang mreneo.. mulih..
              C       Em           Am
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      F    G         C
leganana.. kanggo tamba..

   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh..
 Em                    Am
adoh awakmu aku ra sanggup..
           F     G
ndang mreneo.. mulih..
              C       Em           Am
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      F    G         C
leganana.. kanggo tamba..



Eko Mamiek - Kangen Iki

(Intro) A C#m D C#m
        Bm F#m D E A

A        E        F#m
 kangen iki wis kepati pati..
D     Bm         E
 opo isih kurang cetho
    C#m                     F#m
aksara sing tak tulis ing layang kuwi
        D             E
dadi seksine swara atiku..

A        E         F#m
 tekan kapan anggonku ngenteni..
D         Bm       E
 nganti semene suwene..
    C#m                       F#m
sedino dino mung tansah ngreridhu ati
         D           E          A
banjur kepriye kangenku ora keturutan..

C#               F#m
 paribasan wengi tanpo lintang..
D          E          A
 peteng ndedhet.. lelimengan..
D       E     C#m          F#m
 semono ugo kahananku ning kene..
D         E          A
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   D
nandang kangen pengen nyawang
  E
pengen weruh..
 C#m                   F#m
adoh awakmu aku ra sanggup..
           D     E
ndang mreneo.. mulih..
              A       C#m          F#m
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      D    E         A
leganana.. kanggo tamba..

(Intro) A D D A
        A D D E A

C#               F#m
 paribasan wengi tanpo lintang..
D          E          A
 peteng ndedhet.. lelimengan..
D       E     C#m          F#m
 semono ugo kahananku ning kene..
D         E          A
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   D
nandang kangen pengen nyawang
  E
pengen weruh..
 C#m                   F#m
adoh awakmu aku ra sanggup..
           D     E
ndang mreneo.. mulih..
              A       C#m          F#m
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      D    E         A
leganana.. kanggo tamba..

   D
nandang kangen pengen nyawang
  E
pengen weruh..
 C#m                   F#m
adoh awakmu aku ra sanggup..
           D     E
ndang mreneo.. mulih..
              A       C#m          F#m
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      D    E         A
leganana.. kanggo tamba..
Lihat Semua Chord Eko Mamiek
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.