Kunci Gitar Safira Inema - Wes Dalane



(Intro) Am G Am G
        Am Am Dm Am..

           Am
yen pancen duduk jodone
      Am
aku kudu ngiklashake..
 Dm              Am
ora.. iso karo kowe..

           Am
yen pancen iki dalane
     Am
ora usah dipeksakne..
 Dm               Am
aku.. kudu karo kowe..

(Chorus)
       G           Em
kabeh iki wes takdire..
         Am
sing digaris karo Gusti
      Dm        Em
aku menungso bioso
           Am
sing amung iso nerimo..

(Int.) Am...
       Am Am Dm Am..
       Dm Em Am
       Dm Em Am

           Am
yen pancen duduk jodone
      Am
aku kudu ngiklashake..
 Dm              Am
ora.. iso karo kowe..

           Am
yen pancen iki dalane
     Am
ora usah dipeksakne..
 Dm               Am
aku.. kudu karo kowe..

(Chorus)
       G           Em
kabeh iki wes takdire..
         Am
sing digaris karo Gusti
      Dm        Em
aku menungso bioso
           Am
sing amung iso nerimo..

       G           Em
kabeh iki wes takdire..
         Am
sing digaris karo Gusti
      Dm        Em
aku menungso bioso
           Am
sing amung iso nerimo..



Safira Inema - Wes Dalane

(Intro) G#m F# G#m F#
        G#m G#m C#m G#m..

           G#m
yen pancen duduk jodone
      G#m
aku kudu ngiklashake..
 C#m             G#m
ora.. iso karo kowe..

           G#m
yen pancen iki dalane
     G#m
ora usah dipeksakne..
 C#m              G#m
aku.. kudu karo kowe..

(Chorus)
       F#          D#m
kabeh iki wes takdire..
         G#m
sing digaris karo Gusti
      C#m       D#m
aku menungso bioso
           G#m
sing amung iso nerimo..

(Int.) G#m...
       G#m G#m C#m G#m..
       C#m D#m G#m
       C#m D#m G#m

           G#m
yen pancen duduk jodone
      G#m
aku kudu ngiklashake..
 C#m             G#m
ora.. iso karo kowe..

           G#m
yen pancen iki dalane
     G#m
ora usah dipeksakne..
 C#m              G#m
aku.. kudu karo kowe..

(Chorus)
       F#          D#m
kabeh iki wes takdire..
         G#m
sing digaris karo Gusti
      C#m       D#m
aku menungso bioso
           G#m
sing amung iso nerimo..

       F#          D#m
kabeh iki wes takdire..
         G#m
sing digaris karo Gusti
      C#m       D#m
aku menungso bioso
           G#m
sing amung iso nerimo..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: