Kunci Gitar Vita Alvia - Cangkeman



(Intro) Am  G Am
        Dm  G Am..
        Am  G Am
        Dm  G Am..

Am
iki ono cerito
         G                 Am
nduwe konco seneng rasan rasan..
Dm
opo lahirmu biyen
    G        Am                 E
awakmu dipisuhi.. ora diadzani..

Am
gawene rono rene..
         G                Am
golek konco dijak'i cangkeman..
Dm
ora mikir mburine..
      G             Am
iso dipentungi kancane..

    G
opo ora mbok pikir..
    F
ra ono wong sempurno..
         G
wes geg ndangmu lereno..
E             Am
 ojo nggawe duso..

(Int.) Am  G  Dm Dm Dm Am E

(Chorus)
        Am
ning ngarepku kowe ngapik ngapik
        G
ning mburiku kowe yo ngrasani
          Dm
seneng ngece seneng nyinyir
         Dm
koyo bunglon ning wit klopo
          Dm         Am E
koyo wong ra nduwe duso..

        Am
mbok kiro aku ora ngerti
    G
padahal aku iki nyabari
          Dm
sak senengmu lakmu ngomong
          Dm
sak senengmu lakmu ngece
        Dm      Am E
aku wes ora peduli..

       G
wes to lereno..
        C
lakmu nggawe cangkeman..
   G
ilingo ambi duso..
                   Am  E
ora ono wong sempurno..

Am
iki ono cerito
         G                 Am
nduwe konco seneng rasan rasan..
Dm
opo lahirmu biyen
    G        Am                 E
awakmu dipisuhi.. ora diadzani..

Am
gawene rono rene..
         G                Am
golek konco dijak'i cangkeman..
Dm
ora mikir mburine..
      G             Am
iso dipentungi kancane..

    G
opo ora mbok pikir..
    F
ra ono wong sempurno..
         G
wes geg ndangmu lereno..
E             Am
 ojo nggawe duso..

(Int.) Am  G  Dm Dm Dm Am E

(Chorus)
        Am
ning ngarepku kowe ngapik ngapik
        G
ning mburiku kowe yo ngrasani
          Dm
seneng ngece seneng nyinyir
         Dm
koyo bunglon ning wit klopo
          Dm         Am E
koyo wong ra nduwe duso..

        Am
mbok kiro aku ora ngerti
    G
padahal aku iki nyabari
          Dm
sak senengmu lakmu ngomong
          Dm
sak senengmu lakmu ngece
        Dm      Am
aku wes ora peduli..

        Am
ning ngarepku kowe ngapik ngapik
        G
ning mburiku kowe yo ngrasani
          Dm
seneng ngece seneng nyinyir
         Dm
koyo bunglon ning wit klopo
          Dm         Am E
koyo wong ra nduwe duso..

        Am
mbok kiro aku ora ngerti
    G
padahal aku iki nyabari
          Dm
sak senengmu lakmu ngomong
          Dm
sak senengmu lakmu ngece
        Dm      Am
aku wes ora peduli..

       G
wes to lereno..
        C
lakmu nggawe cangkeman..
   G
ilingo ambi duso..
                   Am
ora ono wong sempurno..
   E
ilingo ambi duso..
                   Am   Am E Am
ora ono wong sempurno..
Lihat Semua :

Vita Alvia

Chord Kunci Gitar lainnya: