Kunci Gitar Safira Inema - Titip Kangen Chord



(Intro) Am D G Em
        Am D G -D

G
liwat angin sore..
      G           Em
titip kangen ning ati
     Am       D
ning pangapurane..
       D      G     C D
durung biso nemoni..

G
tak suwun slirane
      G         Em
gelem sabar ngenteni
   Am       D
percoyo'o sayang..
 D        G
aku ra bakal lali..

  G    D              G
kangen.. aku kangen sliramu..
   G  D              G
rindu.. aku pengen ketemu..

(Intro) C D G..

(Chorus)
       G                 C
padang rembulan.. neng pelataran..
       D                     G
soyo nggugah.. ati kang kasmaran..

(Intro) C D G D

          G                 C
wanci wis wengi.. sing soyo sepi..
         D               G
soyo nggegowo.. suwunge ati..

(Int.) Em  Am  D  G
       Am  G Em Am D G D..

G
tak suwun slirane
      G         Em
gelem sabar ngenteni
   Am       D
percoyo'o sayang..
 D        G
aku ra bakal lali..

  G    D               G
kangen.. aku kangen sliramu..
   G  D              G
rindu.. aku pengen ketemu..

G
liwat angin sore..
      G           Em
titip kangen ning ati
     Am       D
ning pangapurane..
       D      G
durung biso nemoni..

(Intro) Am D G..

(Chorus)
       G                 C
padang rembulan.. neng pelataran..
       D                     G
soyo nggugah.. ati kang kasmaran..

(Intro) Am D G D

          G                 C
wanci wis wengi.. sing soyo sepi..
         D               G
soyo nggegowo.. suwunge ati..

        Am
kanggo sliramu..
D               C  Cm G
 sing tak tresnani..



Safira Inema - Titip Kangen

(Intro) F#m B E C#m
        F#m B E -B

E
liwat angin sore..
      E           C#m
titip kangen ning ati
     F#m      B
ning pangapurane..
       B      E     A B
durung biso nemoni..

E
tak suwun slirane
      E         C#m
gelem sabar ngenteni
   F#m      B
percoyo'o sayang..
 B        E
aku ra bakal lali..

  E    B              E
kangen.. aku kangen sliramu..
   E  B              E
rindu.. aku pengen ketemu..

(Intro) A B E..

(Chorus)
       E                 A
padang rembulan.. neng pelataran..
       B                     E
soyo nggugah.. ati kang kasmaran..

(Intro) A B E B

          E                 A
wanci wis wengi.. sing soyo sepi..
         B               E
soyo nggegowo.. suwunge ati..

(Int.) C#m  F#m  B  E
       F#m  E C#m F#m B E B..

E
tak suwun slirane
      E         C#m
gelem sabar ngenteni
   F#m      B
percoyo'o sayang..
 B        E
aku ra bakal lali..

  E    B               E
kangen.. aku kangen sliramu..
   E  B              E
rindu.. aku pengen ketemu..

E
liwat angin sore..
      E           C#m
titip kangen ning ati
     F#m      B
ning pangapurane..
       B      E
durung biso nemoni..

(Intro) F#m B E..

(Chorus)
       E                 A
padang rembulan.. neng pelataran..
       B                     E
soyo nggugah.. ati kang kasmaran..

(Intro) F#m B E B

          E                 A
wanci wis wengi.. sing soyo sepi..
         B               E
soyo nggegowo.. suwunge ati..

        F#m
kanggo sliramu..
B               A  Am E
 sing tak tresnani..

Chord Safira Inema - Titip Kangen

Lihat Semua :