Kunci Gitar Safira Inema - Ora Kudu Nduweni



Capo di fret 4

C              G        Am        Em
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
F             C        Dm         G
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
C         G        Am       Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F           C
mergo wongtuamu
    Dm        G          C
ora setuju nduwe.. mantu aku..

(Intro) C G Am Em F C Dm G C

    C                     Em
tak cubo.. nglalekke sliramu..
      F                  G
sing ono.. ning njero atiku..
    C                 Em
tak roso.. uwes ora biso..
      F                    G
jenengmu.. wes mancep ning dodo..

     Am                    Em
sak iki.. wes duwek'e wong liyo..
    F                  G
aku mung.. kari biso nerimo..
     Am             Em
dungoku.. mugo urip mulyo..
    F                 G
senadyan.. abot tak roso..

(Chorus)
C              G        Am        Em
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
F             C        Dm         G
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
C         G        Am       Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F           C
mergo wongtuamu
    Dm        G          C
ora setuju nduwe.. mantu aku..

(Int.) C G Am Em F C Dm G
       C G Am Em F C Dm G

      F                    G
jenengmu.. wes mancep ning dodo..

     Am                    Em
sak iki.. wes duwek'e wong liyo..
    F                  G
aku mung.. kari biso nerimo..
     Am             Em
dungoku.. mugo urip mulyo..
    F                 G
senadyan.. abot tak roso..

(Chorus)
C              G        Am        Em
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
F             C        Dm         G
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
C         G        Am       Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F           C
mergo wongtuamu
    Dm        G          C
ora setuju nduwe.. mantu aku..

C              G        Am        Em
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
F             C        Dm         G
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
C         G        Am       Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F           C
mergo wongtuamu
    Dm        G          C
ora setuju nduwe.. mantu aku..



Safira Inema - Ora Kudu Nduweni

F              C        Dm        Am
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
Bb            F        Gm         C
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
F         C        Dm       Am
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
Bb          F
mergo wongtuamu
    Gm        C          F
ora setuju nduwe.. mantu aku..

(Intro) F C Dm Am Bb F Gm C F

    F                     Am
tak cubo.. nglalekke sliramu..
      Bb                 C
sing ono.. ning njero atiku..
    F                 Am
tak roso.. uwes ora biso..
      Bb                   C
jenengmu.. wes mancep ning dodo..

     Dm                    Am
sak iki.. wes duwek'e wong liyo..
    Bb                 C
aku mung.. kari biso nerimo..
     Dm             Am
dungoku.. mugo urip mulyo..
    Bb                C
senadyan.. abot tak roso..

(Chorus)
F              C        Dm        Am
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
Bb            F        Gm         C
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
F         C        Dm       Am
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
Bb          F
mergo wongtuamu
    Gm        C          F
ora setuju nduwe.. mantu aku..

(Int.) F C Dm Am Bb F Gm C
       F C Dm Am Bb F Gm C

      Bb                   C
jenengmu.. wes mancep ning dodo..

     Dm                    Am
sak iki.. wes duwek'e wong liyo..
    Bb                 C
aku mung.. kari biso nerimo..
     Dm             Am
dungoku.. mugo urip mulyo..
    Bb                C
senadyan.. abot tak roso..

(Chorus)
F              C        Dm        Am
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
Bb            F        Gm         C
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
F         C        Dm       Am
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
Bb          F
mergo wongtuamu
    Gm        C          F
ora setuju nduwe.. mantu aku..

F              C        Dm        Am
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
Bb            F        Gm         C
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
F         C        Dm       Am
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
Bb          F
mergo wongtuamu
    Gm        C          F
ora setuju nduwe.. mantu aku..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: