Kunci Gitar Safira Inema - Mandek Nangis



(Intro) Am F C Em
        Am F C Em
        Dm  F G

Am        F          C
 banyu moto.. uwes asat..
         Em             Am
krono mikir.. kowe minggat
         F           C
banyu moto.. uwes gugur..
         Em           Dm
kerono kowe.. uwes mundur..
          F           G
marang janjimu.. ning aku..

(Intro) Am..

Am           F         G           C
pingin tak lalekke.. kenangan ro kowe..
Dm            G       C
nanging.. kok angel rasane..
 Dm      Am            Dm          Am
aku kudu piye.. carane ninggalke kowe..
    F                       E
opo sangking gedine.. katresnanku..

Am       F         G        C
aku kudu iso.. nglaleke rupane.. 
       Dm       G          C
supoyo moto iki iso mandek nangis..
  Dm     Am
kesel.. atiku..
          Dm          Am
kerono korban janji manismu..
        F
mendung ning ati.. dadi saksi
  E
kowe mblenjani..

(Chorus)
Am        F          C
 banyu moto.. uwes asat..
         G              Am
krono mikir.. kowe minggat
         F           C
banyu moto.. uwes gugur..
         G            Dm
kerono kowe.. uwes mundur..
          F           G
marang janjimu.. ning aku..

(Intro) Am F C Em
        Am F C Em
        Dm  F G

Am       F         G        C
aku kudu iso.. nglaleke rupane.. 
       Dm       G          C
supoyo moto iki iso mandek nangis..
  Dm     Am
kesel.. atiku..
          Dm          Am
kerono korban janji manismu..
        F
mendung ning ati.. dadi saksi
  E
kowe mblenjani..

(Chorus)
Am        F          C
 banyu moto.. uwes asat..
         G              Am
krono mikir.. kowe minggat
         F           C
banyu moto.. uwes gugur..
         G            Dm
kerono kowe.. uwes mundur..
          F           G
marang janjimu.. ning aku..

Am        F          C
 banyu moto.. uwes asat..
         G              Am
krono mikir.. kowe minggat
         F           C
banyu moto.. uwes gugur..
         G            Dm
kerono kowe.. uwes mundur..
          F           G   Am
marang janjimu.. ning aku..

        F               G
mendung ning ati.. dadi saksi
     Am
kowe ninggalke aku..
        F               G
mendung ning ati.. dadi saksi
     Am
kowe ninggalke aku..



Safira Inema - Mandek Nangis

(Intro) Em C G Bm
        Em C G Bm
        Am  C D

Em        C          G
 banyu moto.. uwes asat..
         Bm             Em
krono mikir.. kowe minggat
         C           G
banyu moto.. uwes gugur..
         Bm           Am
kerono kowe.. uwes mundur..
          C           D
marang janjimu.. ning aku..

(Intro) Em..

Em           C         D           G
pingin tak lalekke.. kenangan ro kowe..
Am            D       G
nanging.. kok angel rasane..
 Am      Em            Am          Em
aku kudu piye.. carane ninggalke kowe..
    C                       B
opo sangking gedine.. katresnanku..

Em       C         D        G
aku kudu iso.. nglaleke rupane.. 
       Am       D          G
supoyo moto iki iso mandek nangis..
  Am     Em
kesel.. atiku..
          Am          Em
kerono korban janji manismu..
        C
mendung ning ati.. dadi saksi
  B
kowe mblenjani..

(Chorus)
Em        C          G
 banyu moto.. uwes asat..
         D              Em
krono mikir.. kowe minggat
         C           G
banyu moto.. uwes gugur..
         D            Am
kerono kowe.. uwes mundur..
          C           D
marang janjimu.. ning aku..

(Intro) Em C G Bm
        Em C G Bm
        Am  C D

Em       C         D        G
aku kudu iso.. nglaleke rupane.. 
       Am       D          G
supoyo moto iki iso mandek nangis..
  Am     Em
kesel.. atiku..
          Am          Em
kerono korban janji manismu..
        C
mendung ning ati.. dadi saksi
  B
kowe mblenjani..

(Chorus)
Em        C          G
 banyu moto.. uwes asat..
         D              Em
krono mikir.. kowe minggat
         C           G
banyu moto.. uwes gugur..
         D            Am
kerono kowe.. uwes mundur..
          C           D
marang janjimu.. ning aku..

Em        C          G
 banyu moto.. uwes asat..
         D              Em
krono mikir.. kowe minggat
         C           G
banyu moto.. uwes gugur..
         D            Am
kerono kowe.. uwes mundur..
          C           D   Em
marang janjimu.. ning aku..

        C               D
mendung ning ati.. dadi saksi
     Em
kowe ninggalke aku..
        C               D
mendung ning ati.. dadi saksi
     Em
kowe ninggalke aku..
Lihat Semua :

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: