Kunci Gitar Safira Inema - Ambyar Sak Ambyar Ambyare



(Intro) C D Bm Em
        Am D G..

G            Bm
wis kadung jeru..
  Em       G
kowe malah mlayu
    C            G
wis tak sayang sayang..
  Am          D
kowe malah ngilang..

G            Bm
wis tak perjuangne..
  Em     G
semono suwene..
    C           G
tresnaku karo kowe..
        Am   D       G
wis ra ono balung ri'ne..

        C            D
opo aku seh kurang gati..
        Bm         Em
opo aku seh kurang sayang..
    Am        D
opo mergo kahanan..
     G
cintamu pindah tangan..

               C       D
yen bondo sing dadi ukuran..
             Bm           Em
becik aku mundur angkat tangan..
        Am
sadar diri mungkin aku..
          D
mung pelampiasan..

(Chorus)
  G                        C
ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  Am
getun.. di tinggal mergo..
      D
wis kadung jeru..
    G                      C
pas indah indahe bubar tresnaku..
       Am         D          G
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku..

(Int.) G C Am D
       G C D G

        C            D
opo aku seh kurang gati..
        Bm         Em
opo aku seh kurang sayang..
    Am        D
opo mergo kahanan..
     G
cintamu pindah tangan..

               C       D
yen bondo sing dadi ukuran..
             Bm           Em
becik aku mundur angkat tangan..
        Am
sadar diri mungkin aku..
          D
mung pelampiasan..

(Chorus)
  G                        C
ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  Am
getun.. di tinggal mergo..
      D
wis kadung jeru..
    G                      C
pas indah indahe bubar tresnaku..
       Am         D          G     D
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku..

  G                        C
ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  Am
getun.. di tinggal mergo..
      D
wis kadung jeru..
    G                      C
pas indah indahe bubar tresnaku..
       Am         D          G
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku..
       Am         D           G
ora kroso mbrebes iluh.. ning pipiku..
Lihat Semua :

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: