Kunci Gitar Ndarboy Genk - Kadung Jeru (feat. Ajeng Sereal)



(Intro) C Fm C
        E Am-G-D  G..

C   Fm           C
aku wis kadung jeru..
  E            Am   G   D
karo kowe sing ngapusi aku..
   G
mbalik mbek mantanmu..

C  Fm        C
pancen wis nasibku..
     E         Am G      D
mung dadi pelampiasan nafsu..
    Fm         G         C
ben deknen balikan mbek awakmu..

    Am          F
jaremu pengen lali..
    G              C
aku sing mbok curhati..
       Am         F
pancen aku sing salah
         F#m
ngarep luwih, kowe luweh
          G
ku tak ngalah.. (ho'a ho'e..)

(Chorus)
       C        F
pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbek kowe..
      Am            Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G            C
yen meh mbalik mbek kae..

       C        F
pancen dudu jodoku..
        G            C
senajan wis kadung jeru..
        Am      Dm
mending ojo kesusu..
      G           C
golek sing luwih ayu..

(Int.) C Fm C
       E Am-G-D G..

C   Fm           C
aku wis kadung jeru..
  E            Am   G   D
karo kowe sing ngapusi aku..
   G
mbalik mbek mantanmu..

C  Fm        C
pancen wis nasibku..
     E         Am G      D
mung dadi pelampiasan nafsu..
    Fm         G         C
ben deknen balikan mbek awakmu..

    Am          F
jaremu pengen lali..
    G              C
aku sing mbok curhati..
       Am         F
pancen aku sing salah
         F#m
ngarep luwih, kowe luweh
          G
ku tak ngalah.. (ho'a ho'e..)

(Chorus)
       C        F
pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbek kowe..
      Am            Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G            C
yen meh mbalik mbek kae..

       C        F
pancen dudu jodoku..
        G            C
senajan wis kadung jeru..
        Am      Dm
mending ojo kesusu..
      G           C
golek sing luwih ayu..

      F
mas kowe ojo nesu
     Em
pangapurane aku..
       Dm                   G
durung nganti iso mbukak atiku..

       F
pancen bener kandamu
    Em
iki pancen salahku
     Dm        G           C
mugo mugo oleh sing luwih ayu..
         G
(ho'a ho'e..)

(Chorus)
       C        F
pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbek kowe..
      Am            Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G            C
yen meh mbalik mbek kae..

       C        F
pancen dudu jodoku..
        G            C
senajan wis kadung jeru..
        Am      Dm
mending ojo kesusu..
      G           C
golek sing luwih ayu..
         G
(ho'a ho'e..)

       C        F
pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbek kowe..
      Am            Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G            C
yen meh mbalik mbek kae..

       C        F
pancen dudu jodoku..
        G            C
senajan wis kadung jeru..
        Am      Dm
mending ojo kesusu..
      G           C
golek sing luwih ayu..

        Am      Dm
mending ojo kesusu..
      G           C
golek sing luwih ayu..
        Am       Dm
senajan kowe ra ayu..
    G              C
aku wis kadung.. jeru..



Ndarboy Genk - Kadung Jeru (feat. Ajeng Sereal)

(Intro) F Bbm F
        A Dm-C-G  C..

F   Bbm          F
aku wis kadung jeru..
  A            Dm   C   G
karo kowe sing ngapusi aku..
   C
mbalik mbek mantanmu..

F  Bbm       F
pancen wis nasibku..
     A         Dm C      G
mung dadi pelampiasan nafsu..
    Bbm        C         F
ben deknen balikan mbek awakmu..

    Dm          Bb
jaremu pengen lali..
    C              F
aku sing mbok curhati..
       Dm         Bb
pancen aku sing salah
         Bm
ngarep luwih, kowe luweh
          C
ku tak ngalah.. (ho'a ho'e..)

(Chorus)
       F        Bb
pancen dudu dalane
    C              F
aku gandeng mbek kowe..
      Dm            Gm
yowis ben tak ikhlaske..
         C            F
yen meh mbalik mbek kae..

       F        Bb
pancen dudu jodoku..
        C            F
senajan wis kadung jeru..
        Dm      Gm
mending ojo kesusu..
      C           F
golek sing luwih ayu..

(Int.) F Bbm F
       A Dm-C-G C..

F   Bbm          F
aku wis kadung jeru..
  A            Dm   C   G
karo kowe sing ngapusi aku..
   C
mbalik mbek mantanmu..

F  Bbm       F
pancen wis nasibku..
     A         Dm C      G
mung dadi pelampiasan nafsu..
    Bbm        C         F
ben deknen balikan mbek awakmu..

    Dm          Bb
jaremu pengen lali..
    C              F
aku sing mbok curhati..
       Dm         Bb
pancen aku sing salah
         Bm
ngarep luwih, kowe luweh
          C
ku tak ngalah.. (ho'a ho'e..)

(Chorus)
       F        Bb
pancen dudu dalane
    C              F
aku gandeng mbek kowe..
      Dm            Gm
yowis ben tak ikhlaske..
         C            F
yen meh mbalik mbek kae..

       F        Bb
pancen dudu jodoku..
        C            F
senajan wis kadung jeru..
        Dm      Gm
mending ojo kesusu..
      C           F
golek sing luwih ayu..

      Bb
mas kowe ojo nesu
     Am
pangapurane aku..
       Gm                   C
durung nganti iso mbukak atiku..

       Bb
pancen bener kandamu
    Am
iki pancen salahku
     Gm        C           F
mugo mugo oleh sing luwih ayu..
         C
(ho'a ho'e..)

(Chorus)
       F        Bb
pancen dudu dalane
    C              F
aku gandeng mbek kowe..
      Dm            Gm
yowis ben tak ikhlaske..
         C            F
yen meh mbalik mbek kae..

       F        Bb
pancen dudu jodoku..
        C            F
senajan wis kadung jeru..
        Dm      Gm
mending ojo kesusu..
      C           F
golek sing luwih ayu..
         C
(ho'a ho'e..)

       F        Bb
pancen dudu dalane
    C              F
aku gandeng mbek kowe..
      Dm            Gm
yowis ben tak ikhlaske..
         C            F
yen meh mbalik mbek kae..

       F        Bb
pancen dudu jodoku..
        C            F
senajan wis kadung jeru..
        Dm      Gm
mending ojo kesusu..
      C           F
golek sing luwih ayu..

        Dm      Gm
mending ojo kesusu..
      C           F
golek sing luwih ayu..
        Dm       Gm
senajan kowe ra ayu..
    C              F
aku wis kadung.. jeru..
Lihat Semua Chord Ajeng (Sereal)
Posted on : by
Related Chords: