Kunci Gitar Galuh Lanovems feat. Safira Inema - Roso Atiku



Berikut ini adalah chord lagu berbahasa jawa dengan judul Roso Atiku yang dinyanyikan oleh duet Galuh Lanovems & Safira Inema. Lagu yang mereka bawakan itu merupakan ciptaan Rindra Putra yang diaransement Fajar Harmey. Video klip dari single duet mereka tersebut telah tayang perdana di channel youtube Galuh Lanovems Official pada 15 september 2021.

Capo di fret 4

(Intro) C F C..
        C F C..

C  F           C
elingo gek semono..
 C       F          G
aku.. ngucapake tresno..
 F        G      Em      Am
ora.. nyongko.. ora.. ngiro..
Dm       G         C
 kowe nompo roso kulo..

C  F        C
saiki bebarengan..
C       F         G
ngadepi kabeh pacoban..
 F        G       Em  Am
amung.. kowe.. ra liyane..
Dm          G        C
 sing tak jogo.. selawase..

Am                   Dm
 takkan pernah terganti..
F            G
 roso atiku iki..

(Chorus)
F          G             Em  Am
matur suwun wis ngancani aku..
Dm         G         C
esem lan guyumu gawe bungah atiku..
F           G           Em    Am
mung siji pesenku nggo awakmu..
Dm         G        (C)
tulung ojo ninggalke aku..

(Int.) C F Dm G
       C F -Em Dm G C..

C  F        C
saiki bebarengan..
C       F         G
ngadepi kabeh pacoban..
 F        G       Em  Am
amung.. kowe.. ra liyane..
Dm          G        C
 sing tak jogo.. selawase..

Am                   Dm
 takkan pernah terganti..
F            G
 roso atiku iki..

(Chorus)
F          G             Em  Am
matur suwun wis ngancani aku..
Dm         G         C
esem lan guyumu gawe bungah atiku..
F           G           Em    Am
mung siji pesenku nggo awakmu..
Dm         G         C
tulung ojo ninggalke aku..

F       G             Em   Am
aku rabakal ninggalke kowe..
Dm          G          C
mergo tresnoku ro kowe selawase..
F           G        Em     Am
tak jaluk kowe ojo sumelang..
Dm        G         C
tresnoku ora bakal ilang..
     F         G         F    Fm  C
roso tresnoku ora bakal ilang..





(Intro) E A E..
        E A E..

E  A           E
elingo gek semono..
 E       A          B
aku.. ngucapake tresno..
 A        B      G#m     C#m
ora.. nyongko.. ora.. ngiro..
F#m      B         E
 kowe nompo roso kulo..

E  A        E
saiki bebarengan..
E       A         B
ngadepi kabeh pacoban..
 A        B       G#m C#m
amung.. kowe.. ra liyane..
F#m         B        E
 sing tak jogo.. selawase..

C#m                  F#m
 takkan pernah terganti..
A            B
 roso atiku iki..

(Chorus)
A          B             G#m C#m
matur suwun wis ngancani aku..
F#m        B         E
esem lan guyumu gawe bungah atiku..
A           B           G#m   C#m
mung siji pesenku nggo awakmu..
F#m        B        (E)
tulung ojo ninggalke aku..

(Int.) E A F#m B
       E A -G#m F#m B E..

E  A        E
saiki bebarengan..
E       A         B
ngadepi kabeh pacoban..
 A        B       G#m C#m
amung.. kowe.. ra liyane..
F#m         B        E
 sing tak jogo.. selawase..

C#m                  F#m
 takkan pernah terganti..
A            B
 roso atiku iki..

(Chorus)
A          B             G#m C#m
matur suwun wis ngancani aku..
F#m        B         E
esem lan guyumu gawe bungah atiku..
A           B           G#m   C#m
mung siji pesenku nggo awakmu..
F#m        B         E
tulung ojo ninggalke aku..

A       B             G#m  C#m
aku rabakal ninggalke kowe..
F#m         B          E
mergo tresnoku ro kowe selawase..
A           B        G#m    C#m
tak jaluk kowe ojo sumelang..
F#m       B         E
tresnoku ora bakal ilang..
     A         B         A    Am  E
roso tresnoku ora bakal ilang..

Chord Galuh Lanovems

Chord Galuh Lanovems feat. Safira Inema - Roso Atiku

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :