Kunci Gitar Happy Asmara - Aku Cah Lhoos



(Drum Intro)

(Intro) C  F  G  C G
        C  F  G  C G

     C                     F
kowe sing tak tresno ning njero atiku
          C             G
ning nyatane pikiranmu atos koyo watu
     C                    F
roso sayangku mung mbok gawe tukar padu
      C            G           C   G
kabeh omongku ning ngarepmu kleru..

      C               F
kabeh polahku amung nggawe nesumu
     C            G
suwe suwe mumet tenan sirahku
        F              G
yen tak pikir pikir ra ono hasile
        F              G
yen tak gagas gagas ra ono untunge..

(Chorus)
C
wis sak karepmu arep piye polahmu
         F
ra tak gugu..
G
wis sak karepmu piye wae ngomongmu
         C            G
ra tak rungokne kupingku
  F                        G
kuat tak tunggoni nek ra kuat..
            C     G
tak tinggal turu..

C
wis sak karepmu arep piye polahmu
         F
ra tak gugu..
G
wis sak karepmu piye wae ngomongmu
         C            G
ra tak rungokne kupingku
  F                        G
kuat tak tunggoni nek ra kuat..
            C     G
tak tinggal turu..

(Int.) C  F  G  C G
       C  F  G  C G

     C                     F
kowe sing tak tresno ning njero atiku
          C             G
ning nyatane pikiranmu atos koyo watu
     C                    F
roso sayangku mung mbok gawe tukar padu
      C            G           C   G
kabeh omongku ning ngarepmu kleru..

      C               F
kabeh polahku amung nggawe nesumu
     C            G
suwe suwe mumet tenan sirahku
        F              G
yen tak pikir pikir ra ono hasile
        F              G
yen tak gagas gagas ra ono untunge..

(Chorus)
C
wis sak karepmu arep piye polahmu
         F
ra tak gugu..
G
wis sak karepmu piye wae ngomongmu
         C            G
ra tak rungokne kupingku
  F                        G
kuat tak tunggoni nek ra kuat..
            C     G
tak tinggal turu..

C
wis sak karepmu arep piye polahmu
         F
ra tak gugu..
G
wis sak karepmu piye wae ngomongmu
         C            G
ra tak rungokne kupingku
  F                        G
kuat tak tunggoni nek ra kuat..
            C
tak tinggal turu..

  F                        G
kuat tak tunggoni nek ra kuat..
            C
tak tinggal turu..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: