Kunci Gitar Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee feat. Alvi Ananta



Capo di fret 5

(Intro) Am Dm G C
        F -C/E Dm E..

Am              Dm
sing biso sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                     Dm
sing sanggup sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 bengen riko ngomong dewek
                 E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F             F -C/E-Dm
 janji urip.. sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
           G
welas isun nyang riko
            C
sing ono ujunge..
          F                Dm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           E                     Am
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

E           Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
         G
tuluse welas isun iki
            C
nong njero ati..
        F               Dm
masio saiki sing biso dadi siji..
          E
sun pastekno..
              Am
welas iki sampek mati..

(Int.) F Dm E Am
       F Dm E Am

Am              Dm
sing biso sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                     Dm
sing sanggup sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 bengen riko ngomong dewek
                 E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F                    Dm
 janji urip.. sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
           G
welas isun nyang riko
            C
sing ono ujunge..
          F                Dm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           E                     Am
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

E           Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
         G
tuluse welas isun iki
            C
nong njero ati..
        F               Dm
masio saiki sing biso dadi siji..
          E
sun pastekno..
              Am
welas iki sampek mati..

(Outro) F  Dm  E  Am..



Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee feat. Alvi Ananta

(Intro) Dm Gm C F
        A# -F/A Gm A..

Dm              Gm
sing biso sun pahami..
     C                   F
riko tego medot taline asmoro..
Dm                     Gm
sing sanggup sun ngerteni..
     C                        F
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

A#                   Gm
 bengen riko ngomong dewek
                 A
bakal bareng selawase
                   A
nyatane kok nggawe ngene..

A#            A#-F/A-Gm
 janji urip.. sampek mati
                   A
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            Dm            Gm
langit bumi iki dadi saksine..
           C
welas isun nyang riko
            F
sing ono ujunge..
          A#               Gm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           A                     Dm
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

A           Dm            Gm
langit bumi iki dadi saksine..
         C
tuluse welas isun iki
            F
nong njero ati..
        A#              Gm
masio saiki sing biso dadi siji..
          A
sun pastekno..
              Dm
welas iki sampek mati..

(Int.) A# Gm A Dm
       A# Gm A Dm

Dm              Gm
sing biso sun pahami..
     C                   F
riko tego medot taline asmoro..
Dm                     Gm
sing sanggup sun ngerteni..
     C                        F
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

A#                   Gm
 bengen riko ngomong dewek
                 A
bakal bareng selawase
                   A
nyatane kok nggawe ngene..

A#                   Gm
 janji urip.. sampek mati
                   A
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            Dm            Gm
langit bumi iki dadi saksine..
           C
welas isun nyang riko
            F
sing ono ujunge..
          A#               Gm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           A                     Dm
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

A           Dm            Gm
langit bumi iki dadi saksine..
         C
tuluse welas isun iki
            F
nong njero ati..
        A#              Gm
masio saiki sing biso dadi siji..
          A
sun pastekno..
              Dm
welas iki sampek mati..

(Outro) A#  Gm  A  Dm..
Lihat Semua :

Chord Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee feat. Alvi Ananta

Chord Kunci Gitar lainnya: