Kunci Gitar Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo



(Intro) F  Em  Dm  C
        F  Em Am
        F G C..

C          G
jujur aku nduwe
      Am          Em
nduwe roso ning dodoku..
F           C
tulus lan suci..
     F         G
mung kanggo slirahmu..

C            G
nanging mung tresno
    Am     Em
ndampingi awakmu
F            C
sempurno lan mulyo..
      F       G C
karepane wong tuomu..

 F           G
aku wong ra nduwe
       C      G/B  Am
bedo banget karo kowe
       F         G          C
uripmu mulyo.. kabeh kabeh ono..

(Chorus)
          F            G
wis cukup tak simpen roso tresnoku
Em          Am
ning njero ati..
        Dm
sampai aku mati
     G            C
kowe takkan terganti..

         F
mergo bondo..
       G         Em        Am
kowe karo aku ra biso menyatu
           Dm         G          C
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

(Int.) F Em Dm Am
       Dm Em F G

C            G
nanging mung tresno
    Am     Em
ndampingi awakmu
F            C
sempurno lan mulyo..
      F          G
karepane wong tuomu..

 F           G
aku wong ra nduwe
       C      G/B  Am
bedo banget karo kowe
       F         G          C
uripmu mulyo.. kabeh kabeh ono..

(Chorus)
          F            G
wis cukup tak simpen roso tresnoku 
Em          Am
ning njero ati..
        Dm
sampai aku mati
     G            C
kowe takkan terganti..

         F
mergo bondo..
       G         Em        Am
kowe karo aku ra biso menyatu
           Dm         G          C
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

          F            G
wis cukup tak simpen roso tresnoku 
Em          Am
ning njero ati..
        Dm
sampai aku mati
     G            C
kowe takkan terganti..

         F
mergo bondo..
       G         Em        Am
kowe karo aku ra biso menyatu
           Dm         G          C
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..
           F          G
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

(Outro) F  Em Am
        F G C



Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo

(Intro) E  D#m  C#m  B
        E  D#m G#m
        E F# B..

B          F#
jujur aku nduwe
      G#m         D#m
nduwe roso ning dodoku..
E           B
tulus lan suci..
     E         F#
mung kanggo slirahmu..

B            F#
nanging mung tresno
    G#m    D#m
ndampingi awakmu
E            B
sempurno lan mulyo..
      E       F# B
karepane wong tuwomu..

 E           F#
aku wong ra nduwe
       B      F#/A# G#m
bedo banget karo kowe
       E         F#         B
uripmu mulyo.. kabeh kabeh ono..

(Chorus)
          E            F#
wis cukup tak simpen roso tresnoku
D#m         G#m
ning njero ati..
        C#m
sampai aku mati
     F#           B
kowe takkan terganti..

         E
mergo bondo..
       F#        D#m       G#m
kowe karo aku ra biso menyatu
           C#m        F#         B
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

(Int.) E D#m C#m G#m
       C#m D#m E F#

B            F#
nanging mung tresno
    G#m    D#m
ndampingi awakmu
E            B
sempurno lan mulyo..
      E          F#
karepane wong tuomu..

 E           F#
aku wong ra nduwe
       B      F#/A# G#m
bedo banget karo kowe
       E         F#         B
uripmu mulyo.. kabeh kabeh ono..

(Chorus)
          E            F#
wis cukup tak simpen roso tresnoku 
D#m         G#m
ning njero ati..
        C#m
sampai aku mati
     F#           B
kowe takkan terganti..

         E
mergo bondo..
       F#        D#m       G#m
kowe karo aku ra biso menyatu
           C#m        F#         B
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

          E            F#
wis cukup tak simpen roso tresnoku 
D#m         G#m
ning njero ati..
        C#m
sampai aku mati
     F#           B
kowe takkan terganti..

         E
mergo bondo..
       F#        D#m       G#m
kowe karo aku ra biso menyatu
           C#m        F#         B
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..
           E          F#
mergo wong tuamu.. ra pernah setuju..

(Outro) E  D#m G#m
        E F# B
Lihat Semua :

Justin Liee

Chord Kunci Gitar lainnya: