Kunci Gitar Alvi Ananta - Wes Tau



Berikut chord Wes Tau yang dinyanyikan oleh penyanyi Alvi Ananta. Lagu tersebut merupakan ciptaan Gopy dan video klipnya di upload di youtube ARD Management. Video klip yang telah diupload pada 31 juli 2021 tersebut mengambil tempat di atas gedung dengan gaya live musik. Para personelnya semua memakai kaca mata hitam.

      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
          E
turu karo aku..
      F                   G
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               Am
sak kemul karo aku..

(Intro) Am  E  E  Am
        Am  E  F G Am
        F-F E-E

       Am
gayamu sok sundul langit
          Am
gampang pamer ngarep publik
        G
duduhke yen kowe bangga
         G
sekarang bersama dia
    F     G         F     E
aku ora getun.. aku ora gumun..

       Am
sakdurunge ro awakmu
       Am
de'e tau karo aku
       G
tapi kowe ora sadar..
     F           G        Am
kowe seng ngelelesi.. turahanku..

G               C
biyen tau tak kudang kudang..
G             C
biyen tau tak sayang..
      E
saiki aku ra doyan..
               Am
kowe seng ngelelesi..

(Chorus)
      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
         E
tau karo aku..
      E
wes tau.. wes tau.. wes tau
            Am    E
turu neng dadaku..

      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
          E
turu karo aku..
      F                 G
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               Am
sak kemul karo aku..

(Intro) Am  E  E  Am
        Am  E  F G Am

       Am
gayamu sok sundul langit
          Am
gampang pamer ngarep publik
        G
duduhke yen kowe bangga
         G
sekarang bersama dia
    F     G         F     E
aku ora getun.. aku ora gumun..

       Am
sakdurunge ro awakmu
       Am
de'e tau karo aku
       G
tapi kowe ora sadar..
     F           G        Am
kowe seng ngelelesi.. turahanku..

G               C
biyen tau tak kudang kudang..
G             C
biyen tau tak sayang..
      E
saiki aku ra doyan..
               Am
kowe seng ngelelesi..

(Chorus)
      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
         E
tau karo aku..
      E
wes tau.. wes tau.. wes tau
            Am    E
turu neng dadaku..

      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
          E
turu karo aku..
      F                 G
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               Am
sak kemul karo aku..

      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
         E
tau karo aku..
      E
wes tau.. wes tau.. wes tau
            Am    E
turu neng dadaku..

      Am
wes tau.. wes tau.. wes tau
          E
turu karo aku..
      F                 G
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               Am
sak kemul karo aku..
F            Am
 kasihan deh elu..



Chord Alvi Ananta - Wes Tau

      G#m
wes tau.. wes tau.. wes tau
          D#
turu karo aku..
      E                   F#
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               G#m
sak kemul karo aku..

(Intro) G#m  D#  D#  G#m
        G#m  D#  E F# G#m
        E-E D#-D#

       G#m
gayamu sok sundul langit
          G#m
gampang pamer ngarep publik
        F#
duduhke yen kowe bangga
         F#
sekarang bersama dia
    E     F#        E     D#
aku ora getun.. aku ora gumun..

       G#m
sakdurunge ro awakmu
       G#m
de'e tau karo aku
       F#
tapi kowe ora sadar..
     E           F#       G#m
kowe seng ngelelesi.. turahanku..

F#              B
biyen tau tak kudang kudang..
F#            B
biyen tau tak sayang..
      D#
saiki aku ra doyan..
               G#m
kowe seng ngelelesi..

(Chorus)
      G#m
wes tau.. wes tau.. wes tau
         D#
tau karo aku..
      D#
wes tau.. wes tau.. wes tau
            G#m   D#
turu neng dadaku..

      G#m
wes tau.. wes tau.. wes tau
          D#
turu karo aku..
      E                 F#
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               G#m
sak kemul karo aku..

(Intro) G#m  D#  D#  G#m
        G#m  D#  E F# G#m

       G#m
gayamu sok sundul langit
          G#m
gampang pamer ngarep publik
        F#
duduhke yen kowe bangga
         F#
sekarang bersama dia
    E     F#        E     D#
aku ora getun.. aku ora gumun..

       G#m
sakdurunge ro awakmu
       G#m
de'e tau karo aku
       F#
tapi kowe ora sadar..
     E           F#       G#m
kowe seng ngelelesi.. turahanku..

F#              B
biyen tau tak kudang kudang..
F#            B
biyen tau tak sayang..
      D#
saiki aku ra doyan..
               G#m
kowe seng ngelelesi..

(Chorus)
      G#m
wes tau.. wes tau.. wes tau
         D#
tau karo aku..
      D#
wes tau.. wes tau.. wes tau
            G#m   D#
turu neng dadaku..

      G#m
wes tau.. wes tau.. wes tau
          D#
turu karo aku..
      E                 F#
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               G#m
sak kemul karo aku..

      G#m
wes tau.. wes tau.. wes tau
         D#
tau karo aku..
      D#
wes tau.. wes tau.. wes tau
            G#m   D#
turu neng dadaku..

      G#m
wes tau.. wes tau.. wes tau
          D#
turu karo aku..
      E                 F#
wes tau.. wes tau.. wes tau..
               G#m
sak kemul karo aku..
E            G#m
 kasihan deh elu..

Chord Alvi Ananta

Chord Alvi Ananta - Wes Tau

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :